ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αποθέωση για Μέσι, αποδοκιμασίες για Ιγκουαΐν

Αποθέωση για Μέσι, αποδοκιμασίες για Ιγκουαΐν

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Αργεντινής επί της Κολομβίας, Λιονέλ Μέσι, αποθεώθηκε από το κοινό του Σαν Χουάν κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τη λήξη του ματς. Αποδοκιμασίες στην είσοδο του Γκονσάλο Ιγκουαΐν. (video)

Η Αργεντινή νίκησε με 3-0 την Κολομβία στο "Estadio San Juan del Bicentenario" με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει ένα γκολ και να βοηθά τους συμπαίκτες του με ασίστς να πετύχουν τα υπόλοιπα δύο.

Παρά τη βροχή που έπεφτε στο Σαν Χουάν, το κοινό της πόλης αποθέωσε μαζικά τον "Pulga", ο οποίος είχε καταλυτικό ρόλο στην οικονομία του ματς και στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Ο Μέσι χειροκροτήθηκε μετά τις ενέργειές του, κατά τη διάρκεια του ματς, αλλά και στην έξοδο του λεωφορείου που μετέφερε την αποστολή προς το αεροδρόμιο.

Αντίθετα, δύσκολα τα πράγματα για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Ο επιθετικός της Γιουβέντους έμεινε εκτός αρχικού σχήματος κι όταν αντικατέστησε τον Λούκας Πράτο (αυτός καταχειροκροτήθηκε), στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης, έγινε δέκτης αποδοκιμασιών και σφυριγμάτων. Αποδοκιμασίες, ωστόσο, δέχθηκε κι ο Άνχελ Ντι Μαρία.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ