CHAMPIONS LEAGUE

Αποθέωσε Ντρογκμπά ο Τέρι

Αποθέωσε Ντρογκμπά ο Τέρι
Τέρι Ντρογκμπά

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον χρυσό σκόρερ της Τσέλσι στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, Ντιντιέ Ντρογμπά, ο Τζον Τέρι. Διαβάστε τι είπε ο Άγγλος αμυντικός.

Κλίμα ευφορίας επικρατεί στην Τσέλσι μετά τη μεγάλη χθεσινή νίκη επί της Μπαρτσελόνα στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι "μπλε" μπορεί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο, αλλά πήραν αυτό που ήθελαν χάρη σε γκολ του Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Επόμενο ήταν ο Ιβοριανός, ο οποίος έδωσε πολλές μάχες, να πάρει τα εύσημα από τους συμπαίκτες του με πρώτο τον αρχηγό της ομάδας, Τζόν Τέρι. Ο Άγγλος αμυντικός με δηλώσεις του στο ITV στάθηκε στον 34χρονο επιθετικό τονίζοντας μεταξύ άλλων πως τα πήγε εξαιρετικά.

"Έπρεπε να είναι πολύ υπομονετικός. Νομίζω πως για 15 λεπτά δεν ακουμπήσουμε την μπάλα, αλλά έκανε εξαιρετική εμφάνιση ο Ντρογκμπά δεδομένου πως ήταν μόνος του μπροστά και είχε μεγάλη απόσταση από τους μέσους".

"Ο Ντίντι παίζει γι' αυτά τα μεγάλα παιχνίδια. Σκόρπισε τον φόβο στην άμυνα της Τότεναμ την Κυριακή και έκανε το ίδιο και χθες. Έπαιζε μόνος του κόντρα σε μερικούς από τους καλύτερους αμυντικούς και τα πήγε εξαιρετικά".

Από την πλευρά του ο Πέτρ Τσεχ είπε στο Sky Sports News: "Είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας. Υπήρχε φοβερή ποιότητα στην ομάδα και ο καθένας έδωσε το 100%. Δεν έχουμε συνηθίζει να παίζουμε 90 λεπτά χωρίς την μπάλα. Ήταν δύσκολο για μας. Δείξαμε, όμως, φοβερή αφοσίωση, καλύπταμε ο ένας τον άλλο, είχαμε και λίγη τύχη, αλλά ο καθένας έκανε ό,τι ακριβώς του ζητήθηκε".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ