ΟΦΗ

"Αποτελεσματική και παραγωγική σεζόν"

"Αποτελεσματική και παραγωγική σεζόν"
INTIME SPORTS

Για τον ΟΦΗ τελείωσε μια αποτελεσματική και παραγωγική σεζόν, όπως τόνισε ο Νίκος Αναστόπουλος. Τι είπε για τη νέα χρονιά

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε έναν μικρό απολογισμό στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο έμπειρος τεχνικός χαρακτήρισε αποτελεσματική και παραγωγική την σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στο τι πρέπει να γίνει ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Αρχικά κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς ο Νίκος Αναστόπουλος είπε: " Τέλειωσε μια ποδοσφαιρική σεζόν αποτελεσματική και παραγωγική παρόλα τα προβλήματα που είχαμε κατά την διάρκεια της τα καταφέραμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί μαζί χτίσαμε ένα τοίχος προστασίας.

Θέλω να συγχαρώ και τον κόσμο που ήταν μαζί μας όλη τη χρονιά και είναι η δύναμη μας. Κλείνοντας θέλω όλους να τους ευχαριστήσω και την διοίκηση και τον Σκέντζο και τον Αδάμο και τον Χανιωτάκη γιατί γνωρίζεται ότι η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη ξεκινώντας έναν μαραθώνιο από τις 8 Αυγούστου".

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε: " Το σημερινό ματς δεν αντέχει σε κριτική. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα χωρίς άγχος και σκοπιμότητες. Δεν βρεθήκαμε στη μέρα μας σημασία έχει όμως ότι πετύχαμε τον στόχο μας".

Για τις σκέψεις που έχει o ίδιος για την επόμενη χρονιά: " Τελειώνοντας το περσινό παιχνίδι με τον Διαγόρα που επανήλθαμε στην φυσική μας θέση είχαμε πει ότι για 1-2 χρόνια ο ΟΦΗ πρέπει να μπει σε μια οικονομική εξυγίανση και από εκεί και πέρα να βάλει τις βάσεις για να πρωταγωνιστήσει. Το ότι φέτος τερματίσαμε όσο πιο ψηλά μπορούσαμε είναι αυτονόητο. Ο ΟΦΗ πρέπει να βάλει τις βάσεις για να προχωρήσει και να βάλει υψηλότερους στόχους".

Για την μέτρια παρουσία του ΟΦΗ στα δύο τελευταία παιχνίδια: " Ήταν φανερό στα τελευταία δύο παιχνίδια είχαμε μείνει από ψυχολογικές δυνάμεις. Οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και δικαιολογούνται".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ