ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Aποσύρεται το 2010 ο Φαν Ντερ Σαρ

Aποσύρεται το 2010 ο Φαν Ντερ Σαρ
ΦανΝτερΣαρ

Στο τέλος της επόμενης περιόδου θα αποσυρθεί από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο

Ο 38χρονος τερματοφύλακας κατέληξε στην συγκεκριμένη απόφαση μετά από συζητήσεις που είχε με την οικογένεια του και τους φίλους του και θα γνωστοποιήσει τις προθέσεις του και στον προπονητή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην καλοκαιρινή προετοιμασία.
"Ο Έντβιν εξέτασε όλες τις επιλογές και θεωρεί ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία του χρονιά.Είναι αποφασισμένος να φύγει στην κορυφή την επόμενη σεζόν", ανέφερε άνθρωπος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το θέμα.

Ο Ολλανδός πορτιέρο που έχει 130 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του θα αποχωρήσει και έτσι ανοίγει η πόρτα για τον Μπεν Φόστερ προκειμένου να πάρει την φανέλα με το νούμερο ένα στην αγγλική ομάδα.

Ο Φαν Ντερ Σαρ μετράει 191 συμμετοχές με τους "κόκκινους διάβολους" από το 2005 όταν και μετακόμισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Φούλαμ ενώ στο διάστημα αυτό έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα στην Πρέμιερ Λιγκ, ένα Λιγκ Καπ, το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.




TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ