ΣΤΗΜΕΝΑ

Απολογήθηκαν Μποροβήλος, Μπάκος

Απολογήθηκαν Μποροβήλος, Μπάκος
INTIME SPORTS

Απολογήθηκαν την Πέμπτη (31/5) στον ειδικό εφέτη ανακριτική κ. Καλόφωνο, οι Γιώργος Μποροβήλος και ο εκ των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης Δημήτρης Μπάκος για την υπόθεση με τα "ύποπτα" παιχνίδια

Στο γραφείο του ειδικού εφέτη ανακριτή Γιώργου Καλόφωνου, βρέθηκαν την Πέμπτη (31/5) το πρωί οι Γιώργος Μποροβήλος και ο εκ των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης Δημήτρης Μπάκος, προκειμένου να απολογηθούν για την υπόθεση με τα "ύποπτα" παιχνίδια.

Οι δύο παράγοντες της Αρκαδικής ομάδας αντιμετωπίζουν την κατηγορία της δωροδοκίας και δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, που είναι πλημμέλημα.

Οι κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα που αντιμετώπιζαν αρχικά (νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση), έχουν αποσυρθεί.

Τόσο ο Γιώργος Μποροβήλος, όσο και ο Δημήτρης Μπάκος αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες και εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι θα απαλλαγούν δια βουλεύματος. Μάλιστα, ο δικηγόρος των δύο ανδρών, Στέργιος Σουροβίκης, κατέθεσε υπόμνημα με τις θέσεις τους, ενώ δεν τους επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος.

Ο Γιώργος Μποροβήλος και ο Δημήτρης Μπάκος, είπαν στον ανακριτή ότι δεν έχουν καμία σχέση με "ύποπτα" παιχνίδια και απάντησαν στις ερωτήσεις του ανακριτή που αφορούσαν συνομιλίες.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ