ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε Φέστα και τον 29χρονο διεθνή μέσο Ραμάν Τσιμπσάχ

Ο Τζιανλούκα Φέστα από ματς του Απόλλωνα με τον Ατρόμητο | 4 Δεκεμβρίου 2022
Ο Τζιανλούκα Φέστα από ματς του Απόλλωνα με τον Ατρόμητο | 4 Δεκεμβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Σαράντα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ η ομάδα της Ριζούπολης ανακοίνωσε πως ο Τζιανλούκα Φέστα επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας και πως απέκτησε τον 29χρονο μέσο Ραμάν Τσιμπσάχ.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα στο παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ η ομάδα της Ριζούπολης προέβει σε δύο ανακοινώσεις. Η μια είχε να κάνει με την επιστροφή του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο του συλλόγου και η δεύτερη με την απόκτηση του 29χρονου διεθνή μέσου από τη Γκάνα Ραμάν Τσιμπσάχ.

Η πρώτη ανέφερε: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι ο προπονητής Τζιανλούκα Φέστα συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας".

Και στη δεύτερη ο Απόλλων Σμύρνης τονίζει:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Raman Chibsah. Γεννημένος στις 10 Μαρτίου 1993, στη Γκάνα, αγωνίζεται ως μέσος. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στη Μπεκέμ Γιουνάιτεντ, στη Γκάνα. Από εκεί βρέθηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στις Σασουόλο και Γιουβέντους. Η Γιουβέντους τον παραχώρησε στην Πάρμα.

Έπαιξε με τη μορφή δανεισμού από την Πάρμα στην Σασουόλο και εν συνεχεία, υπό το ίδιο καθεστώς σε Φροζινόνε και Μπενεβέντο. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Τουρκική Γκαζιαντέπ. Την τελευταία διετία μετακόμισε στη Γερμανία όπου αγωνίστηκε στη Μπόχουμ. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γκάνας (2 συμμετοχές)".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ