ΑΕΛ

Απώλεια και ο Κώτσιος

Απώλεια και ο Κώτσιος
Κώτσιος, Παναθηναϊκός, Λάρισα

Μετά τον Βενετίδη ο τεχνικός της ΑΕΛ, κ. Δώνης είδε μετά το φιλικό με τον ΟΦΗ να μένει εκτός και ο Κώτσιος

Συγκεκριμένα ο Ελληνας τεχνικός θα στερηθεί των υπερησιών του Ηλία Κώτσιου κόντρα στη Μπλάκμπερν, αφού υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο κόντρα στους Κρητικούς.
" Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι διότι μετά τον Βενετίδη χάνουμε και τον Κώτσιο για το παιχνίδι με τη Μπλάκμπερν. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο" τόνισε ο προπονητής των "βυσσινί" που ήταν εμφανώς στεναχωρημένος από την δυσάρεστη αυτή έκπληξη παρά την εξαιρετική εμφάνιση και νίκη (4-0) επί του ΟΦΗ, καθώς ο αμυντικός της ΑΕΛ έχει εμπειρία από την συμμετοχή του σε ευρωπαϊκά ματς με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι και την απόδοση της ομάδας του με τον ΟΦΗ, ο κ. Δώνης υποστήριξε: " Τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδειξαν καλή διάθεση και έκαναν αυτά που έπρεπε. Συνδυάσαμε ουσία και θέαμα και με μια ανάλογη εμφάνιση έχουμε ελπίδες κόντρα στην Μπλάκμπερν.

Είμαστε ευχαριστημένοι και θέλουμε ο κόσμος να εξαντλήσει τα εισιτήρια, έτσι ώστε να μετατρέψει το Πανθεσσαλικό στάδιο σε μια δυνατή έδρα, όπως το Αλκαζάρ.

Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ποιότητα, από ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πιο μεγάλος, χωρίς αυτό να αφορά τον ΟΦΗ. Ούτε εμείς μπορούμε να συγκριθούμε μαζί τους. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πόσο οργανωμένα και έξυπνα θα παίξουμε".






TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ