ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Ο Γεωργάτος αναλαμβάνει πόστο - κλειδί

Εθνική Ελλάδας: Ο Γεωργάτος αναλαμβάνει πόστο - κλειδί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με εισήγηση του τεχνικού διευθυντή, Κώστα Κωνσταντινίδη, στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδριάζει σήμερα, ο Γρηγόρης Γεωργάτος αναλαμβάνει πόστο - κλειδί στις Εθνικές ομάδες.

Μια πρόσληψη που θα προκαλέσει αίσθηση αναμένεται να ανακοινωθεί στη διάρκεια της μέρας από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Γρηγόρης Γεωργάτος αναλαμβάνει ρόλο - κλειδί στις Εθνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, της Ίντερ και της ΑΕΚ αναλαμβάνει καθήκοντα αναπτυξιακού συντονιστή στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί σήμερα από την αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Ο “Γκέο”, ο οποίος έχει εργαστεί και με επιτυχία ως τεχνικός διευθυντής στην πρώτη ομάδα των "ερυθρολεύκων", αλλά και ως επικεφαλής των τμημάτων υποδομής, έχοντας είτε εντοπίσει είτε εξελίξει ταλέντα, με κορυφαία τα παραδείγματα των Παναγιώτη Ρέτσου και Κώστα Τσιμίκα, θα αναλάβει παρόμοια καθήκοντα σε όλες τις “μικρές” τεχνικές προκειμένου να αποτελέσει και τον συνδετικό κρίκο με την Ανδρών.

Πρόκειται για μια εισήγηση του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη, την οποία αποδέχθηκε με θέρμη ο Ομοσπονδιακός κόουτς Τζον Φαν Σιπ, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και με όσα στελέχη της Ομοσπονδίας ενημερώθηκαν σχετικά πριν η υπόθεση φτάσει σε επίπεδο τελικής έγκρισης.

Ο Γεωργάτος σε άμεση συνεργασία με τον Κ. Κωνσταντινίδη θα βοηθήσουν στην περαιτέρω οργάνωση των Εθνικών ομάδων, στον εντοπισμό ταλέντων, στην παρακολούθηση παικτών που έχουν προοπτική για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και σε διάφορους άλλους σχετικούς τομείς.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό ο Γρηγόρης Γεωργάτος καλεσμένος του Παντελή Διαμαντόπουλου στο Show must go on του Sport24.gr είχε τοποθετηθεί συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ είχε αναφερθεί και στη φιλική σχέση που έχει με τον άμεσο συνεργάτη του Φαν Σιπ, τον πρώην διεθνή Ολλανδό ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή, Άαρον Βίντερ, με τον οποίο πλέον, όπως όλα δείχνουν, θα συνεργαστούν κάτω από την ίδια στέγη και με τον ίδιο σκοπό...

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ