ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Αποκλεισμός ενός χρόνου στον Ρόκα

Αποκλεισμός ενός χρόνου στον Ρόκα
ροκα

Με 1 χρόνο αποκλεισμό τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της SL τον Ρόκα που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Φερέρα: "Νικάμε τις ομάδες που είναι στα μέτρα μας"

Πιο αναλυτικά η απόφαση αναφέρει: "Ύστερα από έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 25-01-2009 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Α΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Budesonide το οποίο, θεωρείται οριστικό, διότι ο ίδιος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ανάλυση του Β΄ δείγματός του".: Απαλλάσσει την ΠΑΕ Πανθρακικός.

Δεχεται οτι ο εγκαλούμενος τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πράξη. Επιβάλλει στον ROCA CASES JOSE MANUEL μειωμένη ποινή αποκλεισμού ενός (1) έτους. (άρθρο 24 παρ. Γ 1 περ. α΄ και Γ 2 του ΠΚ της ΕΠΟ).

Φερέρα: "Νικάμε τις ομάδες στα μέτρα μας"

Για τις τρεις συνεχόμενες ήττες που έχει γνωρίσει η ομάδα του, κλήθηκε να μιλήσει στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Εμίλιο Φερέρα και ο προπονητής του Πανθρακικού είπε:

«Στα τελευταία ματς αντιμετωπίσαμε ομάδες που διεκδικούν έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Κύπελλο UEFA. Αυτές οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και δεν παραχωρούν εύκολα βαθμούς. Στους αγώνες με Εργοτέλη και Ηρακλή, που ήταν περισσότερο στα μέτρα μας, νικήσαμε και είμαστε μέσα στο στόχο μας».


Αναφερόμενος στην αμυντική γραμμή, τόνισε: «Μέχρι τώρα έχουν γίνει αλλαγές στην ομάδα, είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω τιμωριών. Δεν είμαστε όμως δυσαρεστημένοι από την άμυνα. Μπορεί να δεχτήκαμε έξι γκολ, ωστόσο στο ματς με τη Λάρισα, για παράδειγμα, η άμυνα τα πήγε αρκετά καλά, αν δούμε τις ευκαιρίες του αντιπάλου.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο αριστερό άκρο έπαιξε η τρίτη λύση μας, ο Αργυρίου, αφού ο Κλεμάν ήταν τιμωρημένος και ο Κανωτίδης τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα. Έπειτα, ας μην ξεχνάμε ότι για την άμυνα παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη, αφού κάποιες ομάδες πετυχαίνουν γκολ χωρίς να έχουν πολλές ευκαιρίες».



Και για την επίθεση είπε: «Όντως φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ευτυχώς έχουμε έναν παίκτη, τον Δανίδη, που στους δύο τελευταίους αγώνες έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Ο Μπεβάκουα είναι σε καλό δρόμο και σύντομα θα επανέλθει, ενώ ο Ματέις, εβδομάδα με την εβδομάδα, γίνεται καλύτερος.

Ο Ντιαλό αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού που σίγουρα τον επηρέασε. Ωστόσο, παραμένει ένας επικίνδυνος παίκτης για όλες τις άμυνες. Σε περίπου δέκα μέρες θα έχει ξεπεράσει οριστικά τον τραυματισμό του.

Κάποιοι επιθετικοί μας είναι πιο τεχνίτες, άλλοι πιο δυνατοί και άλλοι πιο γρήγοροι. Έχουμε να επιλέξουμε από ένα φάσμα επιθετικών και πιστεύω ότι το πρόβλημα που έχουμε στο γκολ θα λυθεί στη συνέχεια».






Σχετικά με τις απουσίες στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο στη Φυλή, ξεκαθάρισε ότι δεν θα αγωνιστεί ο Γήττας, ενώ ελπίζει να έχει στη διάθεσή του τους Κανωτίδη και Ρομπίνιο. Ο Γήττας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι έχει υποστεί τράβηγμα στον τετρακέφαλο.

Τέλος, για το θέμα του Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, ο Φερέρα δήλωσε: «Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την ιατρική συνταγή που πήρε. Είναι υπεύθυνος ο ίδιος και λυπόμαστε γι’ αυτό. Ήταν μια απερισκεψία από μέρους του το ότι δεν μας ενημέρωσε. Είμαστε όμως κοντά του και θέλουμε να πάνε όλα καλά. Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν θα μας επηρεάσει αγωνιστικά».













TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ