ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Αποκλεισμένος στην Ουκρανία ο Φονσέκα: "Προσεύχομαι να μην πέσει βόμβα πάνω μας"

Ο Πάουλο Φονσέκα στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Μπασάκσεχιρ στο Europa League
Ο Πάουλο Φονσέκα στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Μπασάκσεχιρ στο Europa League © 2019 LEFTERIS PITARAKIS / AP IMAGES

Στην Ουκρανία βρίσκεται ο Πάουλο Φονσέκα, καθώς μετά την εισβολή του ρωσικού στρατού η πτήση του ακυρώθηκε, με τις μαρτυρίες του για την έκρυθμη κατάσταση στη χώρα να είναι συγκλονιστικές.

Συνεχίζονται οι εκρήξεις στην Ουκρανία από το ρωσικό στρατό, με τους πρώτους βομβαρδισμούς να σημειώνονται αρχικά σε Κίεβο και Ντονέτσκ και στη συνέχεια σε Μαριούπολη, Χάρκοβο και Οδησσό.

Την ίδια στιγμή επικρατεί χάος στους δρόμους του Κιέβου λόγω των ουρών χιλιομέτρων που έχουν σχηματίσει οι πολίτες της χώρας στην προσπάθειά τους να την εγκαταλείψουν.

Αποκλεισμένος στην Ουκρανία βρίσκεται και ο πρώην προπονητής της Ρόμα, Πάουλο Φονσέκα, μετά την ακύρωση της πτήσης του. Ο Πορτογάλος τεχνικός περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως προσεύχεται, ώστε να μην πέσει κάποια βόμβα πάνω τους.

"Ξύπνησα στις 5 το πρωί λόγω πέντε συνεχόμενων εκρήξεων. Είχα προγραμματισμένη πτήση για σήμερα, αλλά τώρα είναι αδύνατο να φύγω από εδώ, επειδή τα αεροδρόμια έχουν ήδη καταστραφεί και ο εναέριος χώρος έχει κλείσει. Προσεύχομαι να μην πέσει βόμβα πάνω μας", υποστήριξε στο Cabine Desportiva.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ