ΚΕΡΚΥΡΑ

Αποκαλυπτήρια για τη νέα Κέρκυρα

Αποκαλυπτήρια για τη νέα Κέρκυρα

ΠΑΕ Κέρκυρα θα είναι το όνομα της νέας ομάδας του νησιού των "Φαιάκων" που θα αγωνίζεται στην Football League μετά την ένωση του ΑΟ Κέρκυρα και του ΑΟ Κασσιόπης. Έμβλημα το "καραβάκι" και χρώματα το μπλε και το γκρανά. Διαβάστε τι είπαν στην συνέντευξη Τύπου.

ΠΑΕ Κέρκυρα θα είναι το όνομα της νέας ομάδας του νησιού των "Φαιάκων" μετά την ένωση του ΑΟ Κέρκυρα και του ΑΟ Κασσιόπης.

Η νέα ομάδα που θα αγωνίζεται στη Football League θα έχει έμβλημα το "καραβάκι" (Απήδαλος Ναυς) και χρώματα το μπλε και το γκρανά.

Τα "αποκαλυπτήρια", έγιναν στις Αλυκές Ποταμού παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Χάρη Κουτσούρη και των υπόλοιπων παραγόντων της ομάδας.

" Επιτέλους, ένα όνειρο μηνών, έγινε πραγματικότητα. Οι δύο υγιείς ποδοσφαιρικές δυνάμεις του νησιού, ο μεγάλος ΑΟ Κέρκυρα, με τη σπουδαία θητεία στη Super League και η ανερχόμενη δύναμη, ο ΑΟ Κασσιώπης, ενώνουν τις δυνάμεις τους, με σκοπό τη δημιουργία μιας μεγάλης, μοναδικής ομάδας.

Μια ομάδα, που ανήκει σε όλους τους Κερκυραίους. Και μια τέτοια ομάδα, δεν θα μπορούσε παρά να έχει ένα και μόνο όνομα: Κέρκυρα! Έμβλημα, το ιστορικό "καραβάκι" και χρώματα, αυτά του νησιού.

Το μπλε και το γκρανά. Να είναι καλορίζικα. Ελπίζω αυτήν την προσπάθεια, που αγωνιστικά, έχει ως μοναδικό της στόχο την άνοδο στη Super League, να τη στηρίξετε όλοι", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Χάρη Κουτσύρη.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ