ΓΑΛΛΙΑ

Αποκάλυψη Equipe: Οι εκβιαστές του Πογκμπά εκμεταλλεύτηκαν τη χορηγία του ξοδεύοντας πάνω από 50.000 ευρώ σε αγορές

Ο Πολ Πογκμπά σε αγώνα της Γαλλίας με την Ισπανία για τον τελικό του Nations League | 10 Οκτωβρίου 2021
Ο Πολ Πογκμπά σε αγώνα της Γαλλίας με την Ισπανία για τον τελικό του Nations League | 10 Οκτωβρίου 2021 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Equipe έκανε ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την υπόθεση εκβιασμού με στόχο των Πολ Πογκμπά και αποκάλυψε ότι οι εκβιαστές του Γάλλου έκαναν κατάχρηση του συμβολαίου του με χορηγούς, ξοδεύοντας περίπου 60.000 ευρώ σε αθλητικά είδη.

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σχεδόν εφιαλτικά για τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος μετά τη δικαστική διαμάχη με τον αδερφό του Ματίας για φερόμενο εκβιασμό εις βάρος του, ήρθε αντιμέτωπος και με τον τετραετή αποκλεισμό του από το ποδόσφαιρο για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Η Equipe θέλησε να κάνει ντοκιμαντέρ την υπόθεση εκβιασμού, κάνοντας μια αναδρομή στα τρελά έξοδα των εκβιαστών του που έκαναν κατάχρηση του συμβολαίου χορηγίας του παίκτη με την Adidas.

Από τις έρευνες τον δημοσιογράφων προέκυψε ότι άνθρωποι από το ευρύτερο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, που τον εκβίαζαν, εκμεταλλεύτηκαν τη ρήτρα στο συμβόλαιό του για να αγοράσουν 633 είδη από το κατάστημα του αθλητικού κολοσσού, αξίας 57.227 ευρώ.

Όπως αναφέρεται, οι άνθρωποι αυτοί έκαναν κατάχρηση της χορηγίας, καθώς ναι μεν ο Πογκμπά μπορούσε να αγοράσει δωρεάν προϊόντα από το συγκεκριμένο το κατάστημα, αλλά είχε ταβάνι 30.000 ευρώ για τέτοιου είδους αγορές.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι είχε αναγκαστεί να πληρώσει τη διαφορά, δηλαδή περίπου 27.000 ευρώ.

Οι Μασικούς και Αντάμα κατηγορήθηκαν μαζί με τέσσερα άλλα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου αδερφού του ποδοσφαιριστή, για την υπόθεση του εκβιασμού που ξέσπασε τον Αύγουστο του 2022.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ