ΗΡΑΚΛΗΣ

Aπογοήτευση στον "Γηραιό"

Aπογοήτευση στον "Γηραιό"
New Image

Το ντεμπούτο του Ισπανού τεχνικού Άνχελ Πεντράθα Λαμίγια στον πάγκο του Ηρακλή χθες το απόγευμα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Καυτανζόγλειο Στάδιο δεν συνοδεύτηκε με νίκη

Κι αν ο Ισπανός τεχνικός του "Γηραιού" όπως δήλωσε είναι φιλόδοξος στέλνοντας το δικό του μήνυμα εν όψει της συνέχειας οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αποχώρησαν απογοητευμένοι με τον Τάσο Κατσαμπή να ζητάει συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την εμφάνιση.
" Και οι δύο ομάδες πιστεύω ότι είχαν μία μέτρια εμφάνιση με μας να δεχτήκαμε ένα γκολ πάρα πολύ τυχερό. Προσπαθήσαμε στην συνέχεια αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε και θέλει πολύ δουλειά για να φθάσουμε εκεί που θέλουμε. Θέλουμε να ζητήσουμε μία συγνώμη από τον κόσμο του Ηρακλή και να του πω εκ μέρους όλων μας να ξέρει ότι θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια για να φέρουμε τον Ηρακλή εκεί που του αξίζει".

Από την πλευρά του ο Ηλίας Πουρσανίδης τόνισε: " Ήταν μία κακή εμφάνιση σε ένα κακό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να θέλανε να κερδίσουν αφού θέλανε τους βαθμούς. Θέλει τον χρόνο του ενώ είναι αλήθεια ότι δεν φάνηκαν κάποια στοιχεία που θέλει να περάσει στο παιχνίδι μας γιατί δεν μας άφησε και η Καλαμαριά με την πίεση που μας άσκησε".

Σε ερώτηση για την φραστική επίθεση που δέχθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο περιθώριο της προπόνησης από μερίδα φιλάθλων του Ηρακλή οι κ.κ. Τζιφόπουλος και Ξανθόπουλος και την σκέψη του δεύτερου μετά από αυτή για παραίτηση από το δ.σ. της ΠΑΕ ο Πουρσανίδης σχολίασε: " Νομίζω ότι είναι άδικο να γίνεται απέναντι σε έναν άνθρωπο που έχει δώσει και την ψυχή του για τον Ηρακλή και αν παραιτηθεί θα είναι μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του Ηρακλή. Ο Ηρακλής είναι κάποιοι άνθρωποι και ο κόσμος του. Αν και αυτοί φύγουν από την ομάδα που θα βασιστεί η ομάδα;".

Ο Δημήτρης Γιάντσης επισήμανε: " Ουσιαστικά παίζαμε στην έδρα μας και για μία ακόμη φορά δεν μπορέσαμε να την εκμεταλλευτούμε και μείναμε πίσω στην βαθμολογία. Προσπαθεί να μας δώσει μία άλλη φιλοσοφία. Ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο και του υποσχόμαστε για την συνέχεια πολύ δουλειά".

Κι όσο για τον σκόρερ του Ηρακλή, Χαβιέ Μαλαγκένιο, είπε: " Έγινε ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Στα τελευταία παιχνίδια δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε".








TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ