ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκρίνια στα ισπανικά ΜΜΕ για το 1-1 με την Ελλάδα

Οι παίκτες της εθνικής Ελλάδας πανηγυρίζουν μετά από την ισοπαλία κόντρα στην Ισπανία στην Γρανάδα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022
Οι παίκτες της εθνικής Ελλάδας πανηγυρίζουν μετά από την ισοπαλία κόντρα στην Ισπανία στην Γρανάδα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 @ 2021 FERMIN RODRIGUEZ/ASSOCIATED PRESS

Τα ισπανικά ΜΜΕ δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους για το 1-1 της εθνικής ομάδας της χώρας τους απέναντι στην Ελλάδα στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για στραβή αρχή (PHOTOS).

Η Εθνική Ελλάδας έπαιξε σχεδόν σε όλο το ματς πίσω από τη μπάλα και υστέρησε δημιουργικά απέναντι στην Ισπανία όμως το φινάλε βρήκε τους παίκτες του Τζον Φαν Σιπ να πανηγυρίζουν έξαλλα και είχαν κάθε λόγο να το κάνουν.

Και αυτό γιατί στην πρώτη υποψία φάσης από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήρθε το δώρο του Ινίγκο Μαρτίνεθ με το πέναλτι πάνω στον Γιώργο Μασούρα και η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάσου Μπακασέτα που έκανε το 1-1 στο 57, με τους διεθνείς να υπερασπίζονται σχετικά χωρίς δυσκολία αυτό το σκορ και να φεύγουν με έναν ανέλπιστο βαθμό από την Γρανάδα στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Η φούρια ρόχα από την πλευρά της αντιμετώπισε κάπως μπλαζέ το ματς με την Εθνική μας και πλήρωσε ακριβά την υπεροψία της, με τα ισπανικά ΜΜΕ να εμφανίζονται απογοητευμένα στα πρωτοσέλιδά τους για την απώλεια δύο βαθμών στο "Κάρμενες".

"Αρχίσαμε άσχημα" παραδέχτηκε στο πρωτοσέλιδό της η "Marca" ενώ η έτερη μεγάλη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης, "As" κάνει λόγο για "Απογοήτευση στην Γρανάδα".

ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΕΘ Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ AS

Είναι πάντως εντυπωσιακό πως στην ηλεκτρονική έκδοση της "As", όχι μόνο αναφέρεται πως σωστά δόθηκε πέναλτι υπέρ της Εθνικής Ελλάδας από τον Ιταλό διαιτητή Γκουιντέτι, απόφαση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από πλευράς Ισπανών διεθνών, αλλά και πως έπρεπε να δει την κόκκινη κάρτα και όχι την κίτρινη που είδε ο Ινίγκο Μαρτίνεθ για το σήκωμα του ποδιού στο πόδι του Μασούρα.

"Είναι πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Κρατάει το πόδι στο γόνατο. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν το σφύριξε από την αρχή. Όταν σηκώνεις το πόδι σου, παίρνεις ένα αχρείαστο ρίσκο. Είναι επίσης κόκκινη", υποστηρίζει η εφημερίδα στην ανάλυσή της.

Η καταλανική "Mundo Deportivo" είναι γλαφυρή στον τίτλο της υποστηρίζοντας πως "Το βέλος τρύπησε" (ρόχα σημαίνει και βέλος στα ισπανικά) ενώ η έτερη αθλητική εφημερίδα της Καταλωνίας, "Sport", αφήνει σε δεύτερη μοίρα το αποτέλεσμα αφού επέλεξε για τίτλο το "Ιστορικός Πέδρι".

Εμπνευσμένη από το γεγονός πως ο Λουίς Ενρίκε πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο ως αλλαγή τον Πέδρι, με τον 18χρονο μέσο της Μπαρτσελόνα να γίνεται έτσι ο έκτος νεότερος παίκτης που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας.

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΜΜΕ:

MARCA

Το πρωτοσέλιδο της Marca μετά το Ισπανία - Ελλάδα (1-1) στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022
Το πρωτοσέλιδο της Marca μετά το Ισπανία - Ελλάδα (1-1) στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ MARCA

"

AS

Το πρωτοσέλιδο της As μετά το Ισπανία - Ελλάδα 1-1 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022
Το πρωτοσέλιδο της As μετά το Ισπανία - Ελλάδα 1-1 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ AS

MUNDO DEPORTIVO

Το πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo μετά το Ισπανία - Ελλάδα 1-1 στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022
Το πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo μετά το Ισπανία - Ελλάδα 1-1 στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ MUNDO DEPORTIVO

SPORT

Το πρωτοσέλιδο της Sport μετά το Ισπανία - Ελλάδα 1-1 στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022
Το πρωτοσέλιδο της Sport μετά το Ισπανία - Ελλάδα 1-1 στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ SPORT

Δείτε πώς σχολίασαν ο Θέμης Καίσαρης και ο Ηλίας Καλλονάς την ηρωική ισοπαλία της Εθνικής στη Γρανάδα κόντρα στην Ισπανία.

Δες πρώτος όλα τα Live Streams, τις συνεντεύξεις και τα αφιερώματα που ανεβαίνουν στο Youtube του SPORT24, κάνοντας εγγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ