ΕΛΛΑΔΑ

Μπακασέτας: "Μου ήρθε στο μυαλό το πέναλτι με το Κόσοβο, κάτι χρωστούσα στην Εθνική"

Ο Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο Ισπανία - Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου.
Ο Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο Ισπανία - Ελλάδα EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στην Ισπανία, τόνισε ότι είχε στο μυαλό του το χαμένο του πέναλτι απέναντι στο Κόσοβο, όμως αισθανόταν σιγουριά.

Η Ελλάδα πήρε μεγάλη ισοπαλία κόντρα στην Ισπανία με 1-1. Σκόρερ της Εθνικής ήταν ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Ο σκόρερ της Ελλάδας τόνισε στις δηλώσεις του στο Open μετά το τέλος της αναμέτρησης ότι σκεφτόταν το χαμένο του πέναλτι κόντρα στο Κόσοβο για το Nations League, όμως αισθανόταν σιγουριά.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι η Εθνική πρέπει να κερδίσει κόντρα στη Γεωργία, αλλιώς δεν έκανε τίποτα στο παιχνίδι στη Γρανάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπακασέτα:

Για το ματς: "Ήταν δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι, πάντα η αρχή παίζει σημαντικό ρόλο. Θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, τα καταφέραμε και είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Θα χαρούμε 1-2 μέρες και μετά θα σκεφτούμε πρώτα το φιλικό και μετά τον αγώνα με την Γεωργία που πρέπει να κερδίσουμε, αλλιώς δεν κάναμε τίποτα".

Για το πέναλτι που ευστόχησε: "Ένιωσα σίγουρος πως θα βάλω το πέναλτι, μπορεί να ήταν βαριά η μπάλα αλλά ένιωθα καλά. Μου ήρθε στο μυαλό το πέναλτι με το Κόσοβο, αλλά ήξερα πως κάτι χρωστάω στην Εθνική. Είχα πίστη πως θα σκοράρω".

Για τους στόχους της Εθνικής: "Στην ζωή πρέπει να ήμαστε ρεαλιστές, όταν εκπροσωπείς την χώρα σου, δεν μπαίνεις για να χάσεις. Μπαίνεις για το θετικό αποτέλεσμα, συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, κάνουμε ότι μπορεί ο καθένας μας για να φέρουμε και πάλι την Εθνική στις μεγάλες διοργανώσεις. Αν δεν κερδίσουμε την Γεωργία, θα είναι σαν να μην κάναμε τίποτα με την Ισπανία. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη με την Γεωργία".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ