ΙΣΠΑΝΙΑ

Ενρίκε: "Δεν είχαμε φρέσκο μυαλό, δεν σχολιάζω τις επίμαχες φάσεις"

Ο προπονητής της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο προπονητής της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λουίς Ενρίκε μετά από την ισοπαλία της Ισπανίας με την Ελλάδα (1-1) υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν είχε φρέσκο μυαλό έξω από την περιοχή της Εθνικής. Επίσης, δεν θέλησε να σχολιάσει τη φάση του πέναλτι.

Η Ισπανία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Εθνική Ελλάδας στην Γρανάδα. Ο Λουίς Ενρίκε στις δηλώσεις του μετά από το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτες του δεν είχαν το φρέσκο μυαλό να δημιουργήσουν τους απαραίτητους κινδύνους. Στη συνέχεια, δεν θέλησε να σχολιάσει τη φάση του πέναλτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ενρίκε:

Για το ματς: "Δεν μου αρέσει ούτε το αποτέλεσμα, αλλά μου άρεσε η συμπεριφορά και ο ρυθμός. Δεν είχαμε φρέσκο μυαλό, όταν ήμασταν έξω από την περιοχή της Ελλάδας. Αυτό που μας έλειψε ήταν να δημιουργήσουμε κίνδυνο για τους Έλληνες. Βάλαμε τον αντίπαλο στην περιοχή του, αλλά δεν είχαμε την κατάλληλη τελική απόφαση, ούτε τις απαραίτητες ευκαιρίες".

Για τη φάση του πέναλτι: "Το πέναλτι; Δεν μιλώ ποτέ για επίμαχες φάσεις. Κόντρα στη Γεωργία θα είναι παρόμοιο ματς. Εξαρτάται από τις εμπνεύσεις και τις ευκαιρίες που θα έχουμε. Αυτό το αποτέλεσμα δεν αλλάζει τα πλάνα μας".

Photo Credits: AP Photo / Manu Fernandez

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ