ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποφασισμένοι για τη νίκη

Αποφασισμένοι για τη νίκη
παναθηναικος πανηγυρικο

Αποφασισμένοι να... ρεφάρουν την ήττα του πρώτου γύρου είναι στην Παιανία. Στην αποστολή ο Βίκτορ

Στην Παιανία μπορεί να υπάρχει απογοήτευση απο τον τρόπο που ήρθε η ήττα στο Λανς, ωστόσο παίκτες και τεχνική ηγεσία έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Στην Παιανία θέλουν να... ρεφάρουν την ήττα του πρώτου γύρου και ν' αποκτήσουν έστω και ένα μικρό προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.
Ο Βίκτορ Μουνιόθ την Παρασκευή έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του για τα λάθη στον αγώνα με την Λανς, ωστόσο στη συνέχεια ζήτησε να είναι συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την ΑΕΚ να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και να πάρουν μια νίκη που θα τους δώσει μικρό βαθμολογικό προβάδισμα και ψυχολογική τόνωση γιατί ακολουθούν δύσκολες αναμετρήσεις στην συνέχεια της σεζόν.

Στην αποστολή ο Βίκτορ
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία του "τριφυλλιού" ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπου οι ποδοσφαιριστές έκαναν τρέξιμο και ασκήσεις, καθώς δεν είναι πολλές οι μέρες που έχουν περάσει απο τον αγώνα στην Γαλλία. Οι Άντονι Σέριτς, Φίλιππος Δάρλας, Ηλίας Κώτσιος, Θανάσης Τσίγκας και Ιγκόρ Μπίσκαν έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή η οποία δεν περιελάμβανε, τους προαναφερθέντες και τον ΈκιΓκονζάλες που τις επόμενες μέρες θ' αποφασίσει που θα κάνει την αρθροσκόπηση.

Αντιθέτως στην 22άδα είναι ο Βίκτορ που τις τελευταίες τρεις μέρες ακολούθησε τις προπονήσεις χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα και θα είναι στην 18άδα που θα επιλέξει ο Μουνιόθ μετά το χαλάρωμα το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Την 22άδα αποτελούν οι: Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Γκούμας, Μόρις, Νίλσον, Ρομέρο, Βίκτορ, Νίνης, Λεοντίου, Τζιόλης, Μάντζιος, Παπαδόπουλος, Εμπέντε, Μπουτζίκος, Μπόβιο, Ίβανσιτς, Χαραλαμπίδης, Τζόρβας, Άντονσον, Άντριτς, Θεοδωρίδης και Σαλπιγγίδης.

Αλλαγές στο αρχικό σχήμα
Ο Ισπανός τεχνικός είναι δεδομένο οτι δεν θ' αλλάξει το σύστημα του (4-4-2), ωστόσο είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Απο την στιγμή που ο Μάριο Γκαλίνοβιτς ήταν κάτω απο τα δοκάρια και στον αγώνα με την Λανς, φαίνεται οτι ο Κροάτης θα παραμείνει στην εστία.

Οι Νίλσον, Βύντρα, Γκούμας και Μόρις θ' αποτελούν την αμυντική τετράδα, ενώ στην μεσαία γραμμή ο Μπόβιο θα είναι στο πλάι του Τζιόλη αντί του Λεοντίου, ενώ ο Νίνης θα είναι στην δεξιά πτέρυγα (αντί του Ρομέρο) και ο Ίβανσιτς στ' αριστερά, καθώς ο Αυστριακός δείχνει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Στην επίθεση, ο Σλαπιγγίδης είναι ο σίγουρος, ενώ για την άλλη θέση έχουν μοιρασμένες πιθανότητες οι Μάντζιος και Παπαδόπουλος που πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση επί γαλλικού εδάφους.
















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ