ΜΠΑΓΕΡΝ

Αποφάσισε η Μπάγερν και θέλει τον Ντε Τζέρμπι για αντί-Τούχελ

Αποφάσισε η Μπάγερν και θέλει τον Ντε Τζέρμπι για αντί-Τούχελ
Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι στον πάγκο της Μπράιτον στη διάρκεια του ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον θεσμό της Premier League @2023 AP IMAGES/RUI VIEIRA

Σύμφωνα με τους Times η Μπάγερν έχει κατασταλάξει για τον διάδοχο του Τόμας Τούχελ κι αυτός είναι ο Ρομπέρτο ​​Ντε Τζέρμπ, ο οποίος έχει περάσει κι από τη λίστα της Λίβερπουλ.

Όλο αυτό το διάστημα, μετά την ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας με τον Τόμας Τούχελ στο φινάλε της σεζόν, η Μπάγερν αναζητά τον κατάλληλο διάδοχο του Γερμανού.

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούστηκαν, όπως του Τσάμπι Αλόνσο, ενώ ακούστηκε και το σενάριο επιστροφής του Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Δημοσίευμα των Times ωστόσο, αναφέρει πως οι Βαυαροί έχουν κατασταλάξει και πλέον Νο1 στόχος της ομάδας είναι ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.

Ο Ιταλός, που οδήγησε την Μπράιτον για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Europa League, όπου στη φάση των "16" αποκλείστηκε από τη Ρόμα, φαντάζει ο ιδανικότερος αντικαταστάτης του Τούχελ.

Ο ίδιος μάλιστα, σε δηλώσεις του άφησε ανοικτό το μέλλον του, αναφέροντας: "Θέλω να μιλήσω με τον σύλλογο.

Έχω συμβόλαιο, αλλά το πρόβλημα δεν είναι το συμβόλαιο, το πρόβλημα είναι να βρω το ίδιο πλάνο, τον ίδιο στόχο, το ίδιο όραμα για το μέλλον".

Η συνεργασία του με τους "γλάρους" λήγει το 2026, όμως υπάρχει μία ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του, που του επιτρέπει να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι, εφόσον η Μπράιτον εισπράξει περίπου 15 εκατ. ευρώ από την ομάδα που θα θελήσει να τον κάνει δικό της.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ