CHAMPIONS LEAGUE

"Απόφαση την Τετάρτη" λένε στην Ουκρανία

"Απόφαση την Τετάρτη" λένε στην Ουκρανία

Τι μεταδίδεται από την Ουκρανία για την ανακοίνωση της απόφασης για την υπόθεση της Μέταλιστ. Προσέφυγε στο Ανώτατο Πολιτικό Δικαστήριο της Ελβετίας η ουκρανική ομάδα.

Είναι πιθανό η UEFA να γνωστοποιήσει την απόφασή της για την υπόθεση της Μέταλιστ την Τετάρτη (14/8). Όπως γράφεται συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα "itar-tass.com" "η εκδίκαση στο αρχηγείο της UEFA στη Νιόν διήρκησε δύο ώρες και σύμφωνα με τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας η απόφαση θα εκδοθεί μέσα σε 24 ώρες", κάτι που μεταφράζεται από τους Ουκρανούς ότι η απόφαση θα ανακοινωθεί την Τετάρτη (14/8).

Στο ίδιο κείμενο ακόμη γράφεται πως αν η Μέταλιστ αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ τότε θα έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο CAS κατά της απόφασης και μέχρι να γνωστοποιηθεί η οριστική απόφαση θα μπορεί να συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και άρα θα αγωνιστεί κόντρα στην Σάλκε στις 21 Αυγούστου.

Προσφυγή της Μέταλιστ κατά της απόφασης του CAS

Η Μέταλιστ στο μεταξύ προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ελβετίας για να αντιμετωπίσει την καταδικαστική απόφαση του CAS, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ουκρανικής ομάδας, Κονσταντίν Μπρούερς. "Χθες (σ.σ. 12 Αυγούστου) προσφύγαμε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ελβετίας για να αντιμετωπίσουμε την απόφαση του CAS", τόνισε συγκεκριμένα.

Εξάλλου, παύθηκε από τα καθηκοντά του ο αθλητικός διευθυντής της Μέταλιστ, Εβγκένι Κρασνίκοφ, ο οποίος έχει τιμωρηθεί ήδη για εμπλοκή του στον φερόμενο ως στημένο αγώνα με την Καρπάτι. Οπως, πάντως, δήλωσε ο Μπρούερς αν η τελεσίδικη απόφαση αθωώνει τον Κρασνίκοφ τότε αυτός θα επιστρέψει στην θέση του.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ