ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ

Αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ

Σε αποδοκιμασίες ξέσπασαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με τον Άρη, που ήρθε 1-1. Φερέιρα: "Δεν γίνεται να τρώμε τέτοια γκολ"

Ο Παναθηναϊκός σε ακόμα ένα φετινό παιχνίδι για το πρωτάθλημα δεν κέρδισε εντός έδρας (εκτός από την αναμέτρηση της Ευρώπης με την Μάδεργουελ), γεγονός που έφερε την αντίδραση του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο.

Οι φίλοι των πράσινων ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης, με αποδέκτες τους παίκτες και τον προπονητή, τους οποίους θεωρούν και υπεύθυνους.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα από την πλευρά του πάντως τόνισε πως δεν επιτρέπεται για μία ομάδα με το όνομα του Παναθηναϊκού να δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά:

"Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Στα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν καλύτεροι. Κάποια στιγμή η ομάδα άρχισε να χάνει την αυτοπεποίθηση της, σχεδόν φοβόταν να παίξει.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Κυνηγήσαμε το γκολ. Κάναμε τα πάντα για αυτό, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Μια ομάδα σαν τη δική μας δεν μπορεί να δέχεται γκολ 2-3 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και όταν ο αντίπαλος παίζει με δέκα παίκτες".

Θερμό επεισόδιο με Αλαφούζο

Αξίζει να αναφέρουμε πως μετά το σφύριγμα της λήξης ο Γιάννης Αλαφούζος είχε έντονο διάλογο με ορισμένους φίλους του Παναθηναϊκού, που τον κατηγόρησαν για την κακή εικόνα της ομάδας.

Μάλιστα με έναν από αυτούς είχε έντονη λογομαχία, με τον κ. Αλαφούζο να ζητά από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στα δύσκολα και τον φίλο να του ζητά να διώξει τον προπονητή.

" Εγώ είμαι εδώ. Τι θέλετε να κάνω να φύγω κι εγώ; Είναι ντροπή να βρίζετε τους παίκτες και τον προπονητή μας και το κάνετε συνέχεια τελευταία.

Θα έπρεπε να τους στηρίζετε στα δύσκολα και όχι να τους αποδοκιμάζετε με κάθε ευκαιρία", είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ