ΑΓΓΛΙΑ

Αποδοκιμασίες για ΜακΚλάρεν

Αποδοκιμασίες για ΜακΚλάρεν
Μακλάρεν

Αποδοκιμάστηκε ο προπονητής της Αγγλίας μετά την φιλική ήττα από την Ισπανία. Σκληρή κριτική και από το ΜΜΕ.

Ο ίδιος πάντως μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε :"Δεν αισθάνομαι ότι οι παίκτες με απογοητεύουν.Η διάθεση και η προσπάθεια υπήρχε. Δεν είχαμε ποιότητα.

Κανένας δεν μπορούσε παρά να δει ότι δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια. Αυτό είναι στο στοιχείο που δίνει και τις νίκες".

Η Αγγλία πάντως βρίσκεται στην τρίτη θέση στον όμιλο της για τα προκριματικά του "Euro 2008" και τα παιχνίδια που ακολουθούν τον επόμενο μήνα με το Ισραήλ και την Ανδόρα είναι εξαιρετικά κρίσιμα για την υπόθεση-πρόκριση.

Ο τεχνικός της Αγγλίας πάντως στάθηκε και στις απουσίες βασικών παικτών." Πάντα τα παιχνίδια με την Ισπανία είναι δύσκολα και έλλειπαν και παίκτες.

Μας λείπει η μισή ομάδα. Αγωνιστήκαμε χωρίς τον Χάργκριβς, τον Ρούνεϊ και τον Τζον Τέρι που είναι μεγάλοι παίκτες και μπορούν να μας βοηθήσουν να κερδίσουμε σπουδαία παιχνίδια.

Δεν μας αρέσει να χάνουμε αλλά το κλειδί είναι να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με το Ισραήλ".

Τα αγγλικά ΜΜΕ πάντως δεν δικαιολόγησαν την προχθεσινή εμφάνιση με την ομάδα του ΜακΚλάρεν να παραμένει χωρίς νίκη για τέσσερα παιχνίδια και ενδεικτικός ήταν ο τίτλος της εφημερίδας "Sun" που ανέφερε στον τίτλο της: " Ταυρομάχοι-Βαρετοί Μάκα 1-0".











TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ