ΠΑΟΚ

Όρμηξαν κατά των παικτών οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΑΕ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΑΕ INTIME SPORTS

Το κλίμα έξω από την Τούμπα μετά την ήττα από τον ΠΑΣ ήταν βαρύ, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει και να αποθεώνει τον... Πάμπλο Γκαρσία. Όρμηξαν εναντίον τους και τους απώθησαν τα ΜΑΤ .Διαβάστε για τα πανό που αναρτήθηκαν στην Τούμπα.

Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας μετά την ήττα του "Δικεφάλου" από τον ΠΑΣ και φωνάζουν το σύνθημα "βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα". Αφού αποθέωσαν τον Πάμπλο Γκαρσία, άρχισαν να κραυγάζουν "αυτό, αυτό είναι σωστό βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω"!

Οι παίκτες δεν έβγαιναν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ήταν πάνω από 300, φώναζαν "πού κρύβεστε π... γιοί"; Αυτοί που δεν είχαν πρόβλημα και βγήκαν από τα αποδυτήρια ήταν οι Λίνο και Χακόμπο ενώ και ο Κατσικάς πέρασε απαρατήρητος.

Η ατμόσφαιρα μύρισε μπαρούτι όταν εμφανίστηκαν οι Ρομπέρ, Καμαρά, Ιτάνζ και Ολίσε. Εκεί έγινε το έλα να δεις, καθώς οι οπαδοί όρμησαν εναντίον των παικτών, έβριζαν, πέταγαν αντικείμενα (μέχρι και κάφτρες από τσιγάρα).

Η επέμβαση των ΜΑΤ ήταν αναγκαία, καθώς οι οπαδοί απωθήθηκαν και οι παίκτες πήγαν στα αυτοκίνητά τους αποδοκιμαζόμενοι από μακριά!

Εν συνεχεία, αποδοκιμάστηκε έντονα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, του οποίου μάλιστα κάποιοι κλότσησαν το αυτοκίνητο, αλλά και ο Αθανασιάδης. Απαρατήρητοι πέρασαν παίκτες όπως ο Γεωργιάδης και ο Έτο, που δεν είναι της πρώτης γραμμής.

Ξεχωριστό πανό στην Θύρα 7

Ενα πανό που είναι κρεμασμένο στη Θύρα 7 στον αγώνα με τον ΠΑΣ τράβηξε την προσοχή του κόσμου. Εμφανίστηκε στην Τούμπα για πρώτη φορά και το περιεχόμενό του έχει ως εξής: "Εξω από τον ΠΑΟΚ οι πολιτικοί και τα πολιτικά! Ούτε την Ρωσία, ούτε τη Σερβία, ούτε την Αμερική χρειάζεται ο ΠΑΟΚ στο πλευρό του. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται το λαό του! Ενας τρελός".

Χειροκροτήθηκε ο Κατσουράνης

Ο τελευταίος που έφυγε από τα αποδυτήρια της Τούμπας μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ ήταν ο Κώστας Κατσουράνης. Αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι και περίπου 100 οπαδοί του "Δικεφάλου" που βρίσκονται ακόμη στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων τον χειροκρότησαν έντονα, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλει και την αξία του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ