ΑΡΗΣ

Αποχωρήσεις εν όψει

Αποχωρήσεις εν όψει
INTIME SPORTS

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και παρά το γεγονός ότι ο Άρης βρίσκεται μετά το τέλος του Α΄ γύρου του πρωταθλήματος της Super League στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αναμένεται να υπάρξουν αποχωρήσεις.

Αποχωρήσεις πρόκειται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις να υπάρξουν μέσα στις επόμενες ημέρες από το ρόστερ του Άρη εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Κι όλα αυτά την στιγμή που η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά το τέλος του Α΄ γύρου βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και καλείται να κάνει νίκες για να ξεφύγει από αυτές.

Εκτός του πρωταθλήματος στον Άρη καλούνται την επόμενη Κυριακή κόντρα στην Καλλιθέα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο τελευταίο παιχνίδι του 2012 και επαναληπτικό του 3-1 για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος να πάρουνε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Στο πρωτάθλημα δε με την επανέναρξή του στις 6 Ιανουαρίου 2013 η νίκη κόντρα στον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποτελεί μονόδρομο για τους ποδοσφαιριστές του Άρη εν όψει της συνέχειας.

Παράλληλα όμως και από τις αποδεσμεύσεις στον Άρη είναι δεδομένο ότι απαιτείται ενίσχυση του ρόστερ ένας συνδυασμός όμως που κατ΄ επέκταση απαιτεί χρήματα και φορολογική ενημερότητα για να μπορέσουν να γίνουνε οι όποιες μεταγραφές στην περίοδο του Ιανουαρίου.

Εν τω μεταξύ ο Ρούμπεν Πουλίδο στην επανεμφάνισή του χθες μετά από 41 ημέρες απουσίας κόντρα στην Skoda Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τόνισε: «Δυστυχώς είμαστε πικραμένοι καθώς η ομάδα μπήκε για να κερδίσει, πάλεψε, έκανε σωστά κάποια πράγματα, ωστόσο η νίκη δεν ήρθε.

Πρέπει να κρατήσουμε κάποια πράγματα από το παιχνίδι και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για μια ακόμα φορά που μας βοήθησε. Είναι ο 12ος παίκτης μας και ελπίζω στο μέλλον να καταφέρουμε να τον κάνουμε χαρούμενο».

Κι όσο για την επανεμφάνισή του ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του Άρη σχολίασε: «Έμεινα έξω για ενάμιση μήνα και από την πλευρά προσπάθησα να επανέλθω το συντομότερο δυνατό. Επανήλθα, έβγαλα το παιχνίδι παρά τις ενοχλήσεις και νομίζω ότι βοήθησα με την παρουσία μου.

Στο σημείο που βρίσκεται η ομάδα οι αυτοθυσίες χρειάζονται προκειμένου να βοηθήσουμε την ομάδα, τους συμπαίκτες μας και να βγάλουμε το σύλλογο από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ