ΑΡΗΣ

Από Τρίτη ο Διαμαντάκος

Από Τρίτη ο Διαμαντάκος
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Άρης σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από την Δευτέρα θα αποκτήσει δικαίωμα μεταγραφών και μία μέρα μετά την Τρίτη ο Δημήτρης Διαμαντάκος αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για να τεθεί στην διάθεση του Λούκας Αλκαράθ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είναι κοντά στο να αποκτήσει και ασφαλιστική ενημερότητα ώστε να αποκτήσει το δικαίωμα μεταγραφών στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου.

Στην περίπτωση αυτή ο Δημήτρης Διαμαντάκος που φέρεται να έχει συμφωνήσει για τον εξάμηνο δανεισμό του από τον Ολυμπιακό θα είναι αυτός που θα κάνει ποδαρικό την προσεχή Τρίτη.

Οι διοικούντες της ΠΑΕ Άρης ενημερώθηκαν χθες από το ΙΚΑ ότι απαιτείται το ποσό των 36.000 ευρώ όπως και αυτό θα καταβληθεί μεθαύριο Δευτέρα με τραπεζική επιταγή.

Στην περίπτωση αυτή η ΠΑΕ Άρης θα αποκτήσει και ασφαλιστική ενημερότητα και κατ΄ επέκταση θα αποκτήσει το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου .

Εκτός πάντως του Διαμαντάκου στον Άρη εξετάζουν πάντα να εντάξουν στο ρόστερ τους με την μορφή δανεισμού για το επόμενο εξάμηνο τους Ανδρέα Τάτο και Γιάννη Ζαραδούκα αλλά και δύο ακόμη συμπαίκτες άλλης ομάδας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ