ΑΕΚ

Από εκεί περνάει η παραμονή...

Από εκεί περνάει η παραμονή...
INTIME SPORTS

Μόνο νίκη θέλει η ΑΕΚ απέναντι στην Ξάνθη, το Σάββατο (12/1 17:15), ενόψει της επίτευξης του μοναδικού στόχου, που είναι η παραμονή. Το Sport24.gr με αφορμή την προσπάθεια αντεπίθεσης της Ένωσης, αναλύει και σχολιάζει τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει και να μην χάσει.

Ως ματς-τελικοί, χαρακτήρισε ο Έβαλντ Λίνεν τις επόμενες τρεις αγωνιστικές για την ΑΕΚ, με τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην Ξάνθη να είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο.

Στα επόμενα πέντε ματς, η συγκομιδή κάτω από δέκα βαθμούς θα πρέπει να θεωρείται αποτυχία, βάζοντας την ομάδα σε άγνωστες περιπέτειες. Πρόκειται για τρία εντός ματς και για δύο εκτός, με ομάδες που έχουν πάνω κάτω τον ίδιο στόχο.

Με δεδομένο πως η παραμονή θα αγγίξει τους 33-35 βαθμούς, παρουσιάζουμε αναλυτικά τις αγωνιστικές που απομένουν και σημειώνουμε τα παιχνίδια που η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει και δεν πρέπει να χάσει...

Οι αγωνιστικές που απομένουν:

17η αγωνιστική

ΑΕΚ - Ξάνθη (νίκη)

18η αγωνιστική

Άρης - ΑΕΚ (να μην χάσει)

19η αγωνιστική

ΑΕΚ - ΟΦΗ (νίκη)

20η αγωνιστική

ΑΕΚ - Πανιώνιος (νίκη)

21η αγωνιστική

Κέρκυρα - ΑΕΚ (νίκη)

22 αγωνιστική

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

23η αγωνιστική

Πλατανιάς - ΑΕΚ (να μην χάσει)

24η αγωνιστική

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

25η αγωνιστική

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

26η αγωνιστική

ΑΕΚ - Βέροια (νίκη)

27η αγωνιστική

Λεβαδειακός - ΑΕΚ (να μην χάσει)

28η αγωνιστική

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ (να μην χάσει)

29η αγωνιστική

ΑΕΚ - Πανθρακικός (νίκη)

30η αγωνιστική

Ατρόμητος - ΑΕΚ

Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν και από τις υπόλοιπες ομάδες καθώς μπορεί η παραμονή να παιχτεί σε μικρότερη βαθμολογία. Όπως και να έχει όμως, τα παραπάνω ματς που ξεχωρίσαμε, είναι με αντικειμενικά κριτήρια και μέσα στις δυνατότητες της ΑΕΚ. Εννοείται πως δεν αποκλείεται να πάρει βαθμούς και σε άλλα ματς, αλλά στο πλάνο μπαίνουν τα ματς που μπορεί να χτυπήσει.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ