ΑΕΚ

"Σημαντική η νίκη και για τους επενδυτές"

"Σημαντική η νίκη και για τους επενδυτές"
Δημητρέλος INTIME SPORTS

Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, με την λήξη της προπόνησης στα Σπάτα. "Προσπαθούμε για την επόμενη μέρα, είμαστε κοντά σας, πρέπει όμως να μας βοηθήσετε". Τι είπε για Βιντιάδη και το ματς με την Ξάνθη

Δύο μέρες πριν το ματς ορόσημο με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, ο Ανδρέας Δημητρέλος συνοδευόμενος από τον Ηλία Μπρουσιανό, βρέθηκε στα αποδυτήρια και μίλησε στους ποδοσφαιριστές τόσο για την προσπάθεια της διοίκησης, όσο και για τις κινήσεις του Δημήτρη Βιντιάδη.

Αυτό που επεσήμανε ο πρόεδρος της ΑΕΚ και ουσιαστικά "ξύπνησε" τους ποδοσφαιριστές του δικεφάλου, είναι η νίκη που χρειάζεται η ομάδα το Σάββατο (12/1) και γενικά η απομάκρυνση από τις θέσεις υποβιβασμού.

"Νίκη και για τους επενδυτές"

Με λίγα λόγια, ο Ανδρλεας Δημητρέλος, είπε το αυτονόητο προς τους παίκτες, ότι δηλαδήμ εάν η ομάδα δεν ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις, κανένας επενδυτής δεν θα δαπανήσει χρήματα για ομάδα της... Football League.

"Πρέπει να κερδίσετε το Σάββατο αν θέλετε να μπουν οι επενδυτές στην ομάδα. Αυτοί δεν κοιτάνε το ότι είμαστε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Βλέπουν το οικονομικό κομμάτι. Όπως μας ενημέρωσαν έχουν ήδη στα χέρια τους ένα ποσό, το οποίο όμως δεν είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα.

Στόχος τους είναι να βρουν και τα υπόλοιπα χρήματα, ψάχνοντας συμπαίκτες και στη συνέχεια να τα επενδύσουν στην ΑΕΚ. Σας το ξαναλέω, ενδιαφέρονται για το οικονομικό τους συμφέρουν. Εσείς πρέπει να νικήσετε το Σάββατο και όλα τα άλλα θα έρθουν στην πορεία", είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.

"Θα πάρετε κάποια χρήματα την επόμενη βδομάδα"

Η ομιλία μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιριστών, κράτησε σχεδόν μια ώρα, με τους ποδοσφαιριστές και κυρίως τους αρχηγούς να ρωτάνε για τις κινήσεις του Δημήτρη Βιντιάδη.

"Καταβάλουμε προσπάθεια και ελπίζουμε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα εξασφαλίσουμε κάποια χρήματα για να πάρετε και εσείς κάποια λεφτά. Ο κ. Βιντιάδης έχει μαζέψει κάποια χρήματα και μέχρι το τέλος του μήνα η εκτίμηση του είναι πως θα έχει συμπληρώσει το ποσό που θεωρούν οι επενδυτές πως χρειάζεται η ομάδα σε βάθος τριετίας".

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, τοποθετήθηκε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Μπρουσιανός, ο οποίος φάνηκε πιο αισιόδοξος για την κατάληξη του deal.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ