ΗΡΑΚΛΗΣ

Από Αναστόπουλο, ρέστα για Βοσνιάδη

Από Αναστόπουλο, ρέστα για Βοσνιάδη
INTIME SPORTS

Το φλερτ της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής με τον Νίκο Αναστόπουλο έπαψε να υφίσταται και πλέον το βάρος πέφτει εκ νέου στην βασική επιλογή του Αλέκου Βοσνιάδη.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής αφού το φλερτ της με τον Νίκο Αναστόπουλο έπαψε να υφίσταται πλέον ρίχνει το βάρος της εκ νέου στην βασική επιλογή της του Αλέκου Βοσνιάδη.

Ήδη έγινε μία πρώτη προσέγγιση με τον πρώην τεχνικό του Απόλλων Σμύρνης που όμως μέχρι μεθαύριο δεν μπορεί να δώσει οποιαδήποτε απάντηση εξαιτίας ενός σημαντικού ραντεβού που έχει στην Αθήνα.

Ο Βοσνιάδης πάντως εκτός του Ηρακλή φέρεται να βρίσκεται στις επιλογές του Γιώργου Αρβανιτίδη για την τεχνική ηγεσία της Βέροιας εκτός του Τάκη Λέμονη. Κάτι που φανερώνει ότι ο Στέφαν Στόικα μετράει αντίστροφα.

Το φλερτ με τον Αναστόπουλο πέρασε στο χρονοντούλαπο από το μεσημέρι εξαιτίας του ότι δεν μπόρεσε να βρεθεί λύση στο θέμα του προσωπικού του γυμναστή του Θανάση Μουρτζιάπη λόγω του ότι ασκεί τα καθήκοντά του στον Δήμο Αγρινίου.

Και η περίπτωση του Καρδιτσιώτη Σάκη Τσιώλη δεν φαίνεται πως μπορεί να ευδοκιμήσει σίγουρα μέχρι την Παρασκευή που είναι προγραμματισμένο να βρεθεί στην Τρίπολη για να λύσει το συμβόλαιό του με τον Αστέρα.

Στην περίπτωση δε του Αναστόπουλου αξίζει να σημειωθεί ότι φέρεται να υπήρχε προφορική συμφωνία της ΠΑΕ Ηρακλής και μαζί του αλλά και με τον άμεσο συνεργάτη του, Ανδρέα Σκέντζο, και για αυτό το μόνο που είχε απομείνει ήταν να βρεθεί λύση στο θέμα του γυμναστή του.

Του Θανάση Μουρτζιάπη. Όπως και να έχει την στιγμή αυτή ο Ηρακλής θα πάει στον επαναληπτικό της Πέμπτης στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη για την Β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παγώνη Βακαλόπουλο αλλά και τον Φώτη Γκιζέλη να βρίσκονται στην άκρη του πάγκου του.

Υπενθυμίζεται πως ο Ηρακλής είχε κερδίσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι προ μηνός στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με το γκολ του Ζάχορα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ