ΜΙΛΑΝ

Απίστευτο στοίχημα 21.000 ευρώ για Μπέκαμ!

Απίστευτο στοίχημα 21.000 ευρώ για Μπέκαμ!
Μπέκαμ-Βικτόρια

Γυναίκες της "καλής κοινωνίας" του Μιλάνου στοιχημάτισαν 21.000 ευρώ για το ποια θα... κοιμηθεί με τον Μπέκαμ!

Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό, ώστε να έχει μπει στοίχημα μεταξύ αρκετών κυρίων της "καλής κοινωνίας" πως αυτή που θα καταφέρει να "ξελογιάσει" το αστέρι των "ροσονέρι" και θα πλαγιάσει στο κρεβάτι μαζί του θα κερδίσει κάτι λιγότερο από 21.000 ευρώ!
Την απίστευτη αυτή αποκάλυψε έκανε η αγγλική σκανδαλοθηρική εφημερίδα "Daily Star", υποστηρίζοντας πως την συγκεκριμένη πληροφορία την επιβεβαιώνει και μία ανώνυμη πηγή από το Μιλάνο, σύμφωνα με την οποία "πολλές γυναίκες έχουν πάει στο κρεβάτι με τους παίκτες της Μίλαν, θεωρώντας το ένα συναρπαστικό γεγονός, όμως όλες αυτές είναι απόλυτα τρελαμένες με τον Ντέιβιντ".

Η είδηση μάλιστα αυτή, υπογραμμίζει η εφημερίδα, δεν θα αρέσει καθόλου στη σύζυγό του Βικτόρια, που αυτή τη στιγμή ζει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τους τρεις γιους της και που -μεταξύ άλλων- την περασμένη εβδομάδα τσακώθηκε με την πεθερά της και αναγκάστηκε να αφήσει το Μιλάνο νωρίτερα απ'ότι υπολόγιζε και να επιστρέψει στο Λος Άντζελες.

Η ίδια η Βικτόρια Μπέκαμ δεν θέλησε να κάνει κάποια επίσημη δήλωση αναφορικά με το δημοσίευμα, όμως την θέση της προέβαλε μέσω της αγγλικής εφημερίδας ένας άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της.

"Η Βικτόρια έχει επίγνωση του γεγονότος πως ο Ντέιβιντ παρακολουθείτεαι από αμέτρητες γυναίκες σε κάθε μέρος του κόσμου, είναι όμως επίσης σίγουρη πως ο γάμος της είναι δυνατός, παρά τους διάφορους πειρασμούς", δήλωσε χαρακτηριστικά.







TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ