ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Απειλεί με βαρύ πρόστιμο τον Κ.Ρονάλντο!

Portuguese defender Pepe (L) celebrates with team-mate forward Cristiano Ronaldo after scoring during the Euro 2008 Championships Group A football match Portugal against Turkey on June 7, 2008 at Geneva stadium in Geneva, Switzerland. The Euro 2008 Football Championship kicks off in Basel on June 7, 2008.    AFP PHOTO / PATRICK HERTZOG  -- MOBILE SERVICES OUT --   (Photo credit should read PATRICK HERZOG/AFP/Getty Images)
Ρονάλντο-Πορτογαλία AFP/GETTY IMAGES

Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ προειδοποίησε τον Κ.Ρονάλντο ότι θα του επιβληθεί πρόστιμο, αν δεν επιστρέψει στην Αγγλία τρεις εβδομάδες μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στο Euro 2008

Αιτία η προσπάθεια που κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης να τον φέρει αυτό το καλοκαίρι στο "Μπερναμπέου" μέσω μίας αστρονομικής οικονομικά πρότασης, με τον ίδιο όχι μόνο να μη δίνει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να εξετάζει την προοπτική να φορέσει τα λευκά, αλλά να δηλώνει γοητευμένος από το ενδιαφέρον που δείχνει μία τόσο μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα όπως η "βασίλισσα" για να τον εντάξει στο δυναμικό της.
Όπως αποκαλύπτει μάλιστα σήμερα η αγγλική εφημερίδα "Sun", η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να σκληρύνει τη στάση της απέναντι στον 23χρονο Πορτογάλο άσο: του διεμήνυσε ότι θα πρέπει να επιστρέψει στη "βάση" της Γιουνάιτεντ, το προπονητικό κέντρο του Κάρινγκτον, μέσα σε τρεις εβδομάδες από το τελευταίο ματς της Πορτογαλίας στο Euro 2008.

Μάλιστα, σε περίπτωση που ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν... συμμορφωθεί με αυτή την εντολή, η διοίκηση είναι αποφασιμένη να του "τραβήξει το αυτί", παίρνοντας πειθαρχικά μέτρα, που μεταφράζονται σε κάποιο βαρύ πρόστιμο (αμοίβεται με 110.000 λίρες την εβδομάδα).

Πάντως, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν πρόκειται να μεταβεί στην Ελβετία για να μιλήσει με τον παίκτη, ενώ δεν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του μέσω τηλεφώνου για να αντιληφθεί τις προθέσεις του, με τον τεχνικό των "κόκκινων διαβόλων" να θεωρεί ότι από τη στιγμή που ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο, θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα.




TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ