ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κατήγγειλε τη Ρεάλ στη FIFA για Ρονάλντο!

Κατήγγειλε τη Ρεάλ στη FIFA για Ρονάλντο!
Ρονάλντο-Μάντσεστερ

Επίσημη διαμαρτυρία στην FIFA για τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί η Ρεάλ να της "αρπάξει" τον Κ.Ρονάλντο έκανε η Μ.Γιουνάιτεντ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (9/6) μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της, η διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας γνωστοποίησε ότι έκανε καταγγελία στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία για την συμπεριφορά των Μαδριλένων, με τους ανθρώπους της FIFA να καλούνται τώρα να εξετάζουν την υπόθεση.
"Στις 27 Μαΐου, η Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ κατέστησε σαφή την πρόθεσή της να αναφέρει τη Ρεάλ Μαδρίτης στη FIFA εάν συνεχίζουν να αναμειγνύονται στο μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δυστυχώς, η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε την τακτική της και ο σύλλογος αισθάνεται πως δεν έχει άλλη επιλογή από το κάνει επίσημη διαμαρτυρία στην παγκόσμια πειθαρχική επιτροπή, η οποία έγινε σήμερα.

Το ακριβές περιεχόμενο και η φύση της καταγγελίας θα παραμείνουν εμπιστευτικά",



τονίζει στην ανακοίνωσή της η Γιουνάιτεντ, ενώ από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της FIFA, Πέκα Οντριοθόλα, δήλωσε:

" Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να γνωρίζουμε πώς θα χειριστούμε την κατάσταση. Πρέπει να δούμε την ακριβή φύση της διαμαρτυρίας πριν αποφασίσουμε να λάβουμε μέτρα".


Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος των "μερένγκες", Ραμόν Καλδερόν, και ο προπονητής της ομάδας, Μπερντ Σούστερ, έχουν εκφράσει δημόσια την επιθυμία τους να φέρουν στο "Μπερναμπέου" τον κορυφαίο αυτή τη στιγμή παίκτη στον κόσμο, ενώ και αρκετοί παίκτες της Ρεάλ έχουν ταχθεί δημοσίως υπέρ της απόκτησης του Ρονάλντο από την πρωταθλήτρια Ισπανίας.



TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ