ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Απειλεί και το ρεκόρ του Λόου ο Ρονάλντο!

Manchester United's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his second goal against Bolton and his 33rd of the season thus beating a record for a winger formerly held by George Best during their English Premier League soccer match at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Wednesday March 19, 2008. (AP Photo/Jon Super)   **NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE(FAPL)LICENCE. EMAIL info@football-dataco.com FOR DETAILS. **
Κριστιάνο Ρονάλντο-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Μετά την κατάρριψη του ρεκόρ του Τζορτζ Μπεστ (32 γκολ σε μία σεζόν) η νέα μεγάλη πρόκληση για τον Κ.Ρονάλντο είναι τα 46 τέρματα του Ντένις Λόου από τη σεζόν 1963-64

Με 10 ακόμα παιχνίδια να απομένουν για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Γιουνάιτεντ σε Αγγλία και Ευρώπη (τα οποία ίσως γίνουν 13 σε περίπτωση που φτάσει μέχρι τον τελικό της Μόσχας) ουδείς μπορεί να προβλέψει πού θα σταματήσει, με τον Κάρλος Κεϊρός να εκφράζει μάλιστα την αισιοδοξία του ότι θα σκοράρει και στους υπόλοιπους οκτώ αγώνες που απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος
Με τα δύο τέρματα που σημείωσε μεσοβδόμαδα στον εξ αναβολής αγώνα με τη Μπόλτον, ο Πορτογάλος άσος έφτασε τα 24 στο πρωτάθλήμα, και σε περίπτωση που φτάσει τα 32 τέρματα θα ισοφαρίσει το εκπληκτικό ρεκόρ του Ντένις Βάιολετ από τη σεζόν 1959-60.

Σε περίπτωση μάλιστα που η Γιουνάιτεντ βγει νικήτρια μέσα από τους προημιτελικούς και τους ημιτελικούς της κορυφαίας διασυλογικής διοργάνωσης και αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει σκοράρει σε όλα αυτά τα παιχνίδια, τότε θα φτάσει τα 46 γκολ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ντένις Λόου από τη σεζόν 1963-64.

"Το να ξεπερνάς το ρεκόρ του Μπεστ είναι ένα φαναστικό επίτευγμα. Από το ξεκίνημα της σεζόν αισθανόμασταν ότι κάτι το ξεχωριστό θα συνέβαινε με τον Κριστιάνο", τόνισε με δηλώσεις του ο άμεσος συνεργάτης του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Κάρλος Κεϊρός, και συνέχισε:

"Είμαι όμως σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν θα περίμεναν ότι θα έφτανε φέτος τόσο μακριά. Είμαστε χαρούμενοι μαζί τους όμως ας δούμε τί άλλο μπορεί να κάνει μέχρι τη λήξη της σεζόν.

Ίσως στα επόμενα οκτώ παιχνίδια σκοράρει μία φορά σε κάθε ματς ώστε να μας δώσει πολλές ελπίδες για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Από την πλευρά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία στον ρόλο του αρχηγού που του έδωσε ο Φέργκιουσον για το ματς με τη Μπόλτον, εμφανίστηκε "προσγειωμένος" και μετρημένος στις δηλώσεις του:

"Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτά που έχω πετύχει, όμως δεν περιμένω να βάζω γκολ σε κάθε ματς για να είμαι ειλικρινής. Απλά προσπαθώ να είμαι καλός σε κάθε παιχνίδι. Εάν σκέφτεσαι συνέχεια ότι πρέπει να σκοράρεις τότε αυτό δεν γίνεται.

Η ψυχολογία μου είναι στα ύψη και αισθάνομαι πολύ καλά, είμαι σε καλή φόρμα. Η ομάδα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, όταν η ομάδα παίζει καλά, οι ακραίοι και οι επιθετικοί αισθάνονται άνετα.

Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν με καλές πάσες και μου δίνουν ευκαιρίες να πετύχω τέρματα", κατέληξε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος άσος.
















TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ