ΤΣΕΛΣΙ

Απάντηση των "μπλε" για Μπάλακ

Απάντηση των "μπλε" για Μπάλακ
Μπάλακ

Θέση στο θέμα που έχει προκύψει με τον Μίχαελ Μπάλακ πήρε η διοίκηση της Τσέλσι μετά τον αποκλεισμό του Γερμανού μέσου από την λίστα των παικτών του Champions League.

H εξέλιξη αυτή δημιούργησε σενάρια για αποχώρηση του πρώην παίκτη της Μπάγερν από το "Στάνφορντ Μπριτζ" και τόσο η Ρεάλ όσο και η Γιουβέντους έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του.Με ανακοίνωση που εξέδωσαν ωστόσο οι "μπλε" αναφέρουν :

"Η Τσέλσι θέλει να ξεκαθαρίσει ότι ο αποκλεισμός του Μπάλακ από την λίστα του Champions League, έγινε λόγω του τραυματισμού του.Δεν υπάρχει άλλος λόγος για την απόφαση αυτή και άλλες ερμηνείες είναι άδικες για τον Μίχαελ που προσπαθεί να επανάλθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ενώ το ιατρικό τιμ μας είναι αισιόδοξο".

Πάντως την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Μπάγερν Φραντς Μπεκενμπάουερ επέκρινε την κίνηση του Μπάλακ να πάρει μετεγγραφή για την Τσέλσι λέγοντας:" Νομίζω ότι ήταν λάθος να μετακομίσει στον σύλλογο αυτό.

Υπήρχε κενό στην θέση του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα ταίριαζε στο σύστημα της. Τα ίδια και με την Ρεάλ Μαδρίτης. Στην Τσέλσι όμως τον ρόλο του έχει ήδη ο Φρανκ Λάμπαρντ".





TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ