ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αουγκούστο Μαξ: Ο παίκτης που πήρε ο Βόλος και έκανε τους Αργεντίνους ν' ανατριχιάσουν

Αουγκούστο Μαξ: Ο παίκτης που πήρε ο Βόλος και έκανε τους Αργεντίνους ν' ανατριχιάσουν

Ο Βόλος ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή ενόψει Super League και το Sport24.gr παρουσιάζει τον ξεχωριστό, Αγκούστο Μαξ, που έγινε γνωστός μέσω μίας συγκλονιστικής ομιλίας στ' αποδυτήρια της Κίλμες (VIDEO).

Ο Αχιλλέας Μπέος άρχισε την ενίσχυση του Βόλου ενόψει της παρουσίας της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League τη σεζόν 2019-2020. Η πρώτη μεταγραφή, λοιπόν, που ανακοινώθηκε από τους "κυανέρυθρους" είναι ο Αγκούστο Μαξ από την Αργεντινή.

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή της Κίλμες ο οποίος είναι 26 ετών και αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως αμυντικός χαφ, ενώ μπορεί να παίξει και στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Στην Αργεντινή, ο Αγκούστο Μαξ έγινε viral πριν από ένα κρίσιμο ματς της πρώην, πλέον, ομάδας του όταν έβγαλε έναν από τους πιο ανατριχιαστικούς λόγους που έχουν ακουστεί εντός αποδυτηρίων ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο Μαξ, που όχι απλά καθιερώθηκε στην Κίλμες, αλλά έγινε και αρχηγός της σε σύντομο χρονικό διάστημα, λέει μεταξύ άλλων φωνάζοντας στους συμπαίκτες του" ...να πεθάνουμε εκεί μέσα σαν πολεμιστές, γιατί η ιστορία γράφεται με αίμα..."

Προτού σας παρουσιάσουμε το σχετικό video, επισημαίνουμε ότι όπως ανακοίνωσε ο Βόλος, ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές και αναμένεται στην Ελλάδα στις 10 Ιουνίου για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα στις 17 του ίδιου μήνα θ' αρχίσει προετοιμασία με τους νεοφώτιστους.

Η ανακοίνωση των Θεσσαλών:

"Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον 26χρονο Αργεντινό μέσο Αγκούστο Μαξ, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα της Κίλμες.

Ο Αουγκούστο Μαξ αναμένεται στο Βόλο στις 10 Ιουνίου, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας στις 17 Ιουνίου."

Βάλτε φωνή και ακούστε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ