ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άντζας: "Ο Λεμονής έπαιξε ρόλο στην επιστροφή μου"

Άντζας: "Ο Λεμονής έπαιξε ρόλο στην επιστροφή μου"
Άντζας

Ο Παρασκευάς Άντζας τόνισε πως ο Τάκης Λεμονής έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιστροφή του

Ο άσος του πρωταθλητή τόνισε πως ο Τάκης Λεμονής έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ενώ υποστήριξε πως σκέφτηκε ακόμα και το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξη του διεθνούς άσου:

" Το να παίζεις στον Ολυμπιακό ήταν και είναι για κάθε ποδοσφαιριστή ένας στόχος. Όταν ξεκινάς τη διαδρομή σου στο ποδόσφαιρο θέλεις να παίξεις σε μία ομάδα του επιπέδου του Ολυμπιακού, να παίζεις σε μεγάλες διοργανώσεις, να παίξεις στην εθνική και βέβαια να κατακτήσεις τίτλους. Εγώ όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο το έκανα γιατί μου άρεσε το παιχνίδι, όμως όλα αυτά που ανέφερα πριν, σε ολοκληρώνουν σαν ποδοσφαιριστή. Εγώ θέλω να παίζω και με το παιχνίδι μου να ευχαριστώ τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο, όμως το σημαντικότερο είναι ότι παίζω σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, που σου δίνει περισσότερη χαρά από κάθε άλλη ομάδα".

" Δεν κρύβω ότι τότε σκέφτηκα ακόμα και το ενδεχόμενο να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Είχε περάσει από το μυαλό μου και αυτή η σκέψη, να σταματήσω και να βρω μία δουλειά και να συνεχίσω τη ζωή μου. Άλλωστε, για μένα το ποδόσφαιρο είναι χαρά, είναι διασκέδαση και ποτέ δεν το είχα και δεν το έχω δει αποκλειστικά σαν επάγγελμα. Αυτό λοιπόν το γεγονός έπαιξε το ρόλο του στο να μη σταματήσω τελικά το ποδόσφαιρο. Μετά την επέμβαση που έκανα τότε για να αφαιρέσω το μόσχευμα που είχα από την πρώτη επέμβαση και το οποίο με ενοχλούσε, έμεινα μακριά για 7 με 8 μήνες και εκεί διαπίστωσα ότι μου λείπει το ποδόσφαιρο και ότι θέλω να συνεχίσω, να ευχαριστηθώ αυτό που μου αρέσει και μετά να σταματήσω".

" Το θέμα της επιστροφής μου στην ομάδα είχε τεθεί και την προηγούμενη χρονιά, όμως εγώ ήμουν καλά στην Ξάνθη και θεωρούσα ότι είναι ίσως νωρίς για να γυρίσω. Εκτός αυτού, ήθελα να παίξω και άλλο στην Ξάνθη και να δω αν μπορώ να κάνω το βήμα αυτό και να παίξω σύμφωνα με το επίπεδο του Ολυμπιακού. Την επόμενη χρονιά ήρθε στην ομάδα ο κ. Λεμονής που είχε κάνει τη θητεία του στην Ξάνθη και με είχε δει. Ο κ. Λεμονής έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να επιστρέψω στην ομάδα".

" Φέτος και ειδικά στην Ευρώπη, βλέπουμε ότι ο Ολυμπιακός κοιτάει τον κάθε αντίπαλο, όπως και να λέγεται αυτός, στα μάτια. Είμαστε στο σημείο που προσπαθούμε σκαλί-σκαλί να δημιουργήσουμε την ομάδα που θα έχει διάρκεια σε αυτό το επίπεδο και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει στα μέχρι τώρα παιχνίδια ότι με υπομονή και δουλειά μπορεί να καταφέρει και αυτό το στόχο στα αμέσως επόμενα χρόνια".

" Εγώ επέστρεψα σε μία εθνική ομάδα η οποία μετά την κατάκτηση του Euro 2004, έχει ανεβάσει το επίπεδό της και πρέπει να καταβάλω, προσωπικά μεγαλύτερη ακόμα προσπάθεια για να είμαι επάξια μέλος της. Το μυστικό είναι ο κορμός της ομάδας. Αποτελείται από παίκτες που είναι πολλά χρόνια μαζί και ξέρουν τόσο τον τρόπο παιχνιδιού, όσο και τον τρόπο σκέψης ο ένας του άλλου, ενώ πάνω από όλα είναι παιδιά που αγαπάνε την εθνική και θέλουν να τη βλέπουν να προχωράει και να πετυχαίνει. Επίσης, σε αυτό τον κορμό έχουν προστεθεί από τον κ. Ρεχάγκελ και αρκετοί νέοι παίκτες με ποιότητα, οι οποίοι μπορούν να εξελιχθούν σε βασικά στελέχη της ομάδας".










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ