ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντβέρπ - Οστάνδη 3-0: Έμεινε κοντά στην κορυφή με άνετο τρίποντο

Ο Πίτερ Γκέρκενς σε πανηγυρικό στιγμιότυπο με τη φανέλα της Αντβέρπ κόντρα στην Φενέρμπαχτσε | 21 Οκτωβρίου 2021
Ο Πίτερ Γκέρκενς σε πανηγυρικό στιγμιότυπο με τη φανέλα της Αντβέρπ κόντρα στην Φενέρμπαχτσε | 21 Οκτωβρίου 2021 AP IMAGES

Η Αντβέρπ επέστρεψε στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα Βελγίου μετά την ήττα από την Σιντ Τρούιντεν, με το 3-0 εντός έδρας επί της Οστάνδης να την φέρνει στο -4 από την κορυφή.

Μεσοβδόμαδα βρέθηκε μία ανάσα από το να πανηγυρίσει μεγάλη νίκη επί της Άιντραχτ που θα την κρατούσε ζωντανή στη μάχη της Ευρώπης (μέσω του Europa Conference League), όμως ισοφαρίστηκε σε 2-2 από τους αετούς με το γκολ του Πασιένσια στο 90+4' και αποχαιρέτησε το ευρωπαϊκό όνειρο.

Παρόλα αυτά, η Αντβέρπ δεν απογοητεύτηκε και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι της, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα Βελγίου, πανηγύρισε ένα άνετο τρίποντο, με την Οστάνδη να καταφέρνει να προβάλλει σθεναρή αντίσταση μόνο στο πρώτο μέρος στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa League.

Στο δεύτερο ο Φίσερ έδωσε αβαντάζ στην ομάδα του Πρίσκε στο 48ο λεπτό και έκτοτε τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους, με τον Φρέι να γράφει το 2-0 στο 62' και τον Μπένσον να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 80', που έφερε την Αντβέρπ στο -4 από την κορυφή και την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ