ΜΙΛΑΝ

Αντσελότι: "Πήρα 2 τίτλους, βοηθός του Μπερλουσκόνι"!

Αντσελότι: "Πήρα 2 τίτλους, βοηθός του Μπερλουσκόνι"!
Αντσελότι-Ντοναντόνι

Ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε πως με την επιστροφή του Κακά η Μίλαν θα αλλάξει... ταχύτητα, ενώ "απάντησε" και στον Ζοσέ Μουρίνιο

"Είναι ένας καλός πόντος, καθώς το βράδυ ήταν δύσκολο και η Νάπολι πάλεψε το ματς. Θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο όπου οι αντίπαλοί μας έδειχναν φοβισμένοι , όμως ήταν εξαιρετικά προσεκτικοί και δεν μπορούσαμε να περάσουμε μπαλιές στην περιοχή τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νάπολι χαλάρωσε και μας δημιούργησε μερικά προβλήματα. Αργούσαμε πολύ να περάσουμε τη μπάλα στους επιθετικούς και αυτό έδωσε το δικαίωμα στη Νάπολι να στέλνει κάθε φορά δύο παίκτες για να μαρκάρουν έναν δικό μας",

ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός των "ροσονέρι", για να συμπληρώσει:

"Θα πρέπει να κάνουμε πιο γρήγορες κινήσεις μπροστά και για αυτό το λόγο είναι σημαντική η κίνηση του Κακά στο χώρο. Ελπίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, θα επιστρέψει στην καλή φυσική του κατάσταση.

Ακόμα πονάει, όμως βελτιώνεται και είναι λίγο ευαίσθητος με το μελανιασμένο πόδι, οπότε δεν κινείται όπως θα ήθελε. Νομίζω ότι το πρώτο μας ημίχρονο στη Σιένα ήταν χειρότερο από το αντίστοιχο με τη Νάπολι, όμως εκεί πήραμε προβάδισμα δύο τερμάτων και το έργο μας έγινε ευκολότερο".




Όσο για την κόντρα του με τον ομόλογό του της Ίντερ, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έδωσε εξήγηση για το τι εννούσε πρόσφατα λέγοντας ότι ένας προπονητής έχει χάσει την επαγγελματική του αξιοπρέπεια ("Κάθε ημέρα προετοιμάζω την ενδεκάδα και αν κάποιος άλλος ερχόταν και μου έλεγε τι παίκτες να διαλέξω, θα έφτιαχνα τις βαλίτσες μου την επόμενη ημέρα", δήλωσε χαρακτηριστικά, υπονοώντας τις δημόσιες κριτικές που έχει κάνει ανά καιρούς ο Μπερλουσκόνι στον Αντσελότι), ο τεχνικός της Μίλαν σχολίασε:

"Θα πρέπει να τον ρωτήσετε σε ποιον αναφερόταν. Εαν εννοούσε εμένα, τότε μπορώ να πω ότι με τον Μπερλουσκόνι ως προπονητή κέρδισα δύο Τσάμπιονς Λιγκ ως παίκτης και δύο ως βοηθός προπονητή...

Ήμουν πάντα σε αρμονία με το σύλλογο και δουλεύουμε μαζί. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει περάσει καλές και δύσκολες στιγμές ακριβώς επειδή λειτουργούμε με αυτό τον τρόπο".







TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ