ΜΙΛΑΝ

Αντσελότι: "Θα στενοχωρήσω τον Ντοναντόνι"

Αντσελότι: "Θα στενοχωρήσω τον Ντοναντόνι"
Αντσελότι-Ιντζάγκι

Ο Κάρλο Αντσελότι έστειλε μήνυμα πως θα... στενοχωρήσει τον Ντοναντόνι, στην κυριακάτικη σύγκρουση της Νάπολι με τη Μίλαν στο "Σαν Πάολο"

"Ξέρω την ατμόσφαιρα, τον κόσμο της Νάπολι και το γήπεδο. Ο Ρομπέρτο είναι γεμάτος κίνητρα όμως, με κάθε ειλικρίνεια, δεν θα με πείραζε καθόλου να τον στενοχωρήσω την Κυριακή.

Περιμένω μία αντίδραση από τη Νάπολι, καθώς αυτό συμβαίνει όταν γίνεται αλλαγή προπονητή. Οι ατζούρι θέλουν να σκαρφαλώσουν στη βαθμολογία και ο Ρομπέρτο έχει εμπειρία, για αυτό το λόγο άλλωστε τον προσέλαβαν", τόνισε ο τεχνικός των "ροσονέρι", ο οποίος έφερε στο μυαλό την περυσινή ήττα με 3-1 στο ίδιο γήπεδο που κόστισε στην ομάδα του.

"Δεν έχω ξεχάσει αυτό το παιχνίδι, καθώς εκείνη την ημέρα καταστρέψαμε όλη τη σκληρή δουλειά που είχαμε κάνει για να ξαναβρεθούμε στην τέταρτη θέση. Αύριο (σ.σ Κυριακή) θα είναι διαφορετικά.

Η κατάσταση έχει αλλάξει και έχουμε ένα αβαντάζ σε σχέση με τις ομάδες που μας ακολουθούν, όμως θα πρέπει να παραμείνουμε πολύ συγκεντρωμένοι και να προσεγγίσουμε σωστά το παιχνίδι από αγωνιστική και ψυχολογική άποψη".

Ο Αντσελότι αποκάλυψε ότι ο Κακά είναι στη διάθεσή του όμως δύσκολα θα ξεκινήσει καθώς προέρχεται από τραυματισμό, ενώ αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των Ροναλντίνιο (έκλεισε το Σάββατο τα 29 του χρόνια) και Ντίντα (επιστρέφει στην ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό του Αμπιάτι).

"Ο Ροναλντίνιο έχει δουλέψει σκληρά και είναι σε καλή κατάσταση, όμως το ίδιο ισχύει και για τον Ιντζάγκι. Όσο για τον Ντίντα του έχω απόλυτη πίστη.

Είναι εξαιρετικός γκολκίπερ και πολύ αξιόπιστος, αυτό που του λείπει μόνο είναι λίγη σταθερότητα. Δεν χάνω τον ύπνο μου εξαιτίας της αλλαγής στη θέση του γκολκίπερ".



Αξίζει να σημειωθεί πως η Νάπολι αγνοεί τη νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια της, ενώ αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα αναμετρηθούν Αντσελότι και Ντοναντόνι, με τον πρώην ομοσπονδιακό της Εθνικής Ιταλίας να έχει βγει νικητής από την πρώτη "μάχη" (νίκη για τη Λιβόρνο με 1-0 επί της Μίλαν στις 23 Ιανουαρίου 2005).











TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ