ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Η ιστορία της Ρεάλ μάς βοηθάει, όταν φαίνεται ότι είμαστε χαμένοι"

Ο Κάρλο Αντσελότι στο Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι
Ο Κάρλο Αντσελότι στο Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι 2022 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε μετά την πρόκριση της Ρεάλ στον τελικό του Champions League πως η ιστορία των μερένγκες βοηθάει την ομάδα όταν τα βρίσκει σκούρα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-1 της Μάντσεστερ Σίτι και πήρε στην παράταση μία μεγαλειώδη πρόκριση στον τελικό του Champions League. Ο Αντελότι εξέφρασε τη χαρά του για την επιτυχία των μερένγκες.

"Είμαι χαρούμενος που θα είμαστε στον τελικό στο Παρίσι απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Το έχουμε συνηθίσει. Θα είναι ένα φανταστικό ποδόσφαιρο.

Το παιχνίδι ήταν σφιχτό και θα καταφέραμε να βρούμε την ενέργεια. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Όταν μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, είχαμε και το ψυχολογικό αβαντάζ στην παράταση" δήλωσε συγκεκριμένα.

Όσο για το αν έχει κάποια εξήγηση για τα comeback της Ρεάλ ανέφερε: "Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους ζωή, αλλά ό,τι συνέβη σήμερα, συνέβη και κόντρα στην Τσέλσι και στην Παρί. Αν πρέπει να εξηγήσεις γιατί, είναι η ιστορία του κλαμπ που μας βοηθάει να συνεχίζουμε, όταν φαίνεται ότι είμαστε χαμένοι".

Αργότερα στο Movistar απάντησε για την φωτογραφία του με το πούρο στους πανηγυρισμούς στο πούλμαν προς την Θιμπέλες: "Όχι δεν καπνίζω πούρα. Ήταν μόνο με φωτογραφία με φίλους μου. Ναι, αυτοί οι παίκτες είναι φίλοι μου".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ