CHAMPIONS LEAGUE

Αντσελότι για τα παράπονα του Γκουαρδιόλα: "Τώρα είναι σειρά τους να παίξουν με λιγότερη ξεκούραση"

Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Χετάφε
Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Χετάφε © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι σχολίασε τα παράπονα του Πεπ Γκοταρδιόλα για το σφιχτό καλεντάρι ενόψει της ρεβάνς ημιτελικού με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League, υποστηρίζοντας μεν τον Ισπανό κόουτς, όμως φρόντισε να πετάξει και το καρφί του.

Η μουσική μπλέχτηκε με το ποδόσφαιρο στην Αγγλία αυτή την εβδομάδα, λόγω της διεξαγωγής της Eurovision στο Λίβερπουλ. Θύμα έπεσε ο προγραμματισμός της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να κάνει έμμεσα τα παράπονά του για την έξτρα ξεκούραση που δεν θα έχει η ομάδα του.

Λίγες ημέρες πριν από την καθοριστική ρεβάνς στο "Έτιχαντ" με την Ρεάλ με φόντο τον μεγάλο τελικό του Champions League, οι Πολίτες θα δώσουν ένα πολύ κρίσιμο ματς στη μάχη του τίτλου απέναντι στην Έβερτον.

Ο Κάρλο Αντσελότι σχολίασε τα όσα είπε ο Ισπανός κόουτς και παρότι τού έδωσε δίκαιο αναφορικά με το σφιχτό καλεντάρι δεν δίστασε να πετάξει τη σπόντα του για τον πρώτο ημιτελικό, που δεν είχε χρόνο για ξεκούραση η δική του ομάδα.

"Έχει παραπονεθεί για το καλεντάρι, το οποίο έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι πολύ σφιχτό. Στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε με λιγότερη ξεκούραση, τώρα είναι η σειρά τους. Νομίζω ότι το ημερολόγιο δεν είναι σωστό, τελεία και παύλα. Δεν έχω τίποτα να προσθέσω.

Έχει δίκιο, το καλύτερο γι' αυτούς ήταν να παίξουν το Σάββατο. Από τη στιγμή που μπορέσαμε να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών την Τετάρτη, δεν ξέρω γιατί. Όταν ο Γκουαρδιόλα έχει δίκιο... έχει δίκιο. Όλοι οι προπονητές παραπονιούνται για το καλεντάρι και κάποιος πρέπει να κάνει κάτι στο μέλλον".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ