ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι για Ποτσετίνο: "Είπε ότι ο Εμπαπέ θα μείνει 100%; Μερικές φορές οι προπονητές λένε ψέματα"

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι © 2010 KERSTIN JOENSSON / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μαουρίσιο Ποτσετίνο και τη βεβαιότητά του για την παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμένμ, επισημαίνοντας πως αρκετά συχνά οι προπονητές δεν λένε την αλήθεια.

"Έχω 100% πιθανότητες να μείνω στην Παρί Σεν Ζερμέν του χρόνου, το ίδιο και ο Κιλιάν Εμπαπέ", δήλωσε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, βάζοντας τέλος στις φήμες που θέλουν αμφότερους να βρίσκονται με το ένα πόδι έξω από το Παρίσι.

Ο Γάλλος σταρ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Παριζιάνους, όμως η Ρεάλ παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και δεν είναι διατεθειμένη να καταθέσει τα όπλα της.

Ο προπονητής των "μερένγκες" κλήθηκε να σχολιάσει τη βεβαιότητα του Αργεντινού τεχνικού για την ανανέωση του Εμπαπέ, τονίζοντας πως οι κόουτς πολλές φορές λένε ψέματα.

"Μερικές φορές οι προπονητές στη συνέντευξη Τύπου δεν μπορούν να πουν όλη την αλήθεια. Αυτό είναι φυσιολογικό", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 LA LIGA ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ