ΜΙΛΑΝ

Αντσελότι: "Χρειάζεται τέλειο ματς με Ίντερ"

Αντσελότι: "Χρειάζεται τέλειο ματς με Ίντερ"
Αντσελότι-Μίλαν

Την άποψη ότι η Μίλαν χρειάζεται να πιάσει τέλεια απόδοση για να είναι η νικήτρια στο ντέρμπι με την Ίντερ, διαφορετικά κινδυνεύει να γνωρίσει ταπεινωτική ήττα, εξέφρασε ο τεχνικός των "ροσονέρι"

"Είναι καθήκον και επιθυμία μας να μειώσουμε την απόσταση από την κορυφή. Χρειαζόμαστε μία τέλεια εμφάνιση, γιατί η Ίντερ είναι πολύ δυνατή και αν δεν έχεις καλή απόδοση τότε κινδυνεύεις με βαριά ήττα", τόνισε ο τεχνικός της πρωταθλήτριας κόσμου και συνέχισε:

"Αυτή τη στιγμή οι νερατζούρι έχουν μερικά προβλήματα τραυματισμού στη μεσαία γραμμή, όμως έχουν καταφέρει να αντεπεξέλθουν χάρη στην δυνατή επίθεση και άμυνα που διαθέτουν.
|
Θα είναι μία μάχη ανάμεσα στους κατόχους του σκουντέτο και τους πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου, οπότε είναι δύσκολο να πούμε ποιος είναι το φαβορί.

Ίσως η Ίντερ να έχει μερικά αδύναμα σημεία, όμως είναι πολύ καλοί στο να τα κρύβουν. Η ατμόσφαιρα σε ντέρμπι είναι πάντα υπέροχη και είναι ωραίο όταν προετοιμάζεσαι για τέτοια παιχνίδια.

Η νίκη μας επί της Μπόκα Τζούνιορς στη Ιαπωνία ήταν πολύ σημαντική και μας επέτρεψε να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Δεν θα είναι τελικός, αλλά ένα σημαντικό παιχνίδι για τη χρονιά μας".










Όσο για τους ποιους παίκτες θα εμπιστευτεί για το ντέρμπι του Μιλάνου, ο Αντσελότι δήλωσε: "Ο Γκατούζο δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα (τραυματίστηκε στο ματς με τη Μπόκα), οπότε θα πρέπει να περιμένουμε. Ο Κριστιάν Μπρόκι μπορεί να είναι μία εναλλακτική λύση.

Οι αμφιβολίες μου είναι για τις πτέρυγες, ανάμεσα σε Μάσιμο Όντο και Ντανιέλε Μπονέρα για τα δεξιά, αλλά και Γιανκουλόφσκι και Μαλντί για αριστερά.

Οι Νέστα και Καλάτζε είναι αξιόπιστοι στο κέντρο της άμυνας, και δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να βγει ένας εναντίον ενός".






TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ