ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντωνίου: "Λανθασμένες εντυπώσεις"

Αντωνίου: "Λανθασμένες εντυπώσεις"
Αντωνίου

Δήλωση Αντωνίου για την μεταγραφολογία. Η επιθυμία του Ιβανσιτς. Συνάντηση Τζίγγερ-Σκανδαλίδη

Αντωνίου: "Λανθασμένες εντυπώσεις"

Με αφορμή τα συνεχή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών περί μεταγραφών στον Τύπο, ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Κώστας Αντωνίου, δήλωσε στο site της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα ακόλουθα:

" Παρά το γεγονός ότι και ο προπονητής της ομάδας διέψευσε σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου τα τρέχοντα μεταγραφικά σενάρια, ο καταιγισμός των σχετικών δημοσιευμάτων συνεχίζεται αμείωτος.

Το γεγονός αυτό μόνο αποπροσανατολιστικά λειτουργεί για την ομάδα, η οποία σε αγωνιστικό επίπεδο οφείλει να μείνει προσηλωμένη στο στόχο της συμμετοχής (μέσω των playoffs) στα προκριματικά του Champions League της περιόδου 2009-10.



Σίγουρα, υπάρχει σχεδιασμός τόσο στο επίπεδο του νεοσυσταθέντος τμήματος scouting, όσο και στο επίπεδο του Ποδοσφαιρικού τμήματος και είναι προφανές ότι στο πλαίσιο αυτού του σχεδιασμού συνεργάτες του Παναθηναϊκού, παρακολουθούν ποδοσφαιριστές (όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες παγκοσμίως).

Όλες αυτές οι δραστηριότητες ωστόσο, ούτε ανακοινώσιμες είναι, ούτε έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία σ' αυτό το στάδιο και συνεπώς τα όσα γράφονται και ακούγονται, όχι μόνο λαμβάνουν υπερβολικές διαστάσεις, αλλά, σε κάποιες περιπτώσεις, στερούνται και ουσιαστικής βάσης, με αποτέλεσμα να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Σε ό,τι αφορά προσωπικές μου επαφές, είναι σκόπιμο να διευκρινιστεί ότι πολλές γίνονται στο πλαίσιο των σχέσεων του Παναθηναϊκού με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και δεν αποτελούν κατ' ανάγκη επαφές με μεταγραφική προοπτική.

Αυτό συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπου οι σχέσεις με αντίστοιχα clubs έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία

".

Με την δήλωση αυτή, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της "πράσινης" ΠΑΕ προσπαθεί όπως γίνεται σαφές να μην αποπροσανατολίσει την ομάδα του "τριφυλλιού" από τον στόχο της, την κατάκτηση της δεύτερης προνομιούχο θέσης μέσα από τα πλέι οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί που φέτος η ομάδα είχε εξαιρετική πορεία.

ΓΗΠΕΛ: "Νόμιμες διαδικασίες χωρίς κωλυσιεργίες"

Για τις νόμιμες διαδικασίες και την αποφασιστηκότητα που δείχνει πλέον ο Παναθηναϊκός στο θέμα του Βοτανικού, κάνει λόγο το νέο υπόμνημα της "ΓΗΠΕΛ". Συνάντηση Γιάννη Βαρδινογιάννη και Κώστα Σκανδαλίδη,για το γηπεδικό.

" Με αποφασιστικότητα συνεχίζουν στον Παναθηναϊκό τις κινήσεις τους για το θέμα του γηπέδου. Οι ιθύνοντες στον Παναθηναϊκό είναι σαφείς: εφόσον είναι σε ισχύ ο νόμος 3481/2006 θα πιέζουν για να προχωρήσουν οι νόμιμες διαδικασίες χωρίς κωλυσιεργίες.

Στο πλαίσιο αυτό ο Παναθηναϊκός έχοντας ως βασική αρχή την πλήρη ενημέρωση όλων των φορέων και παραγόντων που εμπλέκονται στο project του γηπέδου απέστειλε, άμεσα ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα, 5 επιπλέον αντίγραφα της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων στο Δήμο Αθηναίων (το πρωτότυπο έχει σταλεί από τις 19 Φεβρουάριου) για να δοθούν στις δημοτικές παρατάξεις και στην γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου.

Η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων ουσιαστικά εξειδικεύει τους όρους και τις κατευθύνσεις που θα πρέπει να τηρηθούν στη φάση υλοποίησης του έργου αναφορικά με την προστασία του περιβάλλοντος με βάση τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του συνολικού έργου της Διπλής Ανάπλασης .

Ταυτόχρονα κατατέθηκε χθες από τον Παναθηναϊκό στο Δήμο Αθηναίων, μία ακόμα μελέτη, η Μελέτη Κυκλοφοριακών Επιπτώσεων προκειμένου να προωθηθεί στην αρμόδια Διεύθυνση Μελετών Έργων Οδοποιίας (ΔΜΕΟ) του ΥΠΕΧΩΔΕ".









Παράλληλα στο πλαίσιο του κύκλου επαφών που έχει ξεκινήσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και Πρόεδρος της ΓΗΠΕΛ κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για το γήπεδο κ. Βαγγέλης Σαμαράς πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με τον βουλευτή Α΄ Αθήνας κ. Κώστα Σκανδαλίδη, αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αθηναίων. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα ο κ. Σκανδαλίδης επιβεβαίωσε τη θέση του και της δημοτικής παράταξης υπέρ της κατασκευής του νέου Γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Ο κ. Σκανδαλίδης αφού ενημερώθηκε αναλυτικά για τις θέσεις του Παναθηναϊκού για το γήπεδο και ιδιαίτερα για την χθεσινή επιστολή προς το Δήμο Αθηναίων, εξέφρασε την κατανόηση του για τα αιτήματα του Παναθηναϊκού και το εύλογο της ανάγκης να υπάρξει μια σαφής απάντηση από το Δήμο. Με τη λήξη της συνάντησης και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε τακτική επαφή και επικοινωνία.

Ιβανσιτς: "Στόχος να επανέλθω στο βασικό σχήμα"

Μετά τον παραγκωνισμό του στον Παναθηναϊκό, ήρθε και ο αποκλεισμός του από την Εθνική Αυστρίας ως συνέπεια. Παρόλο, αυτά ο Αντρέας Ιβανσιτς ελπίζει ότι όλα θα αλλάξουν και πιστεύει ότι είναι τυχαία αφού οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού" δεν έκαναν τυχαία ανανέωση στο συμβόλαιό του.

Ο ξανθομάλλης μέσος μιλώντας στην αυστριακή "Kurrier" δεν έκρυψε τον προβληματισμό του υποστηρίζοντας παράλληλα ότι θα μιλήσεις με τους παράγοντες του Παναθηναϊκού γι' αυτό.

" Στα τέλη του Απριλίου θα γίνουν σίγουρα συζητήσεις" είπε ο "Ιβ" που σ' ερώτηση αν σκέφτεται να αλλάξει ομάδα τόνισε: "Δεν το σκέφτομαι καθόλου αυτό. Δεν μου έκανε έτσι απλά ο Παναθηναϊκός τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας".

Για την ενέργεια να τον αφήσει εκτός εθνικού συγκροτήματος ενόψει του αγώνα των προκριματικών με τη Ρουμανία, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Αυστρίας, Ντίτμαρ Κονσταντίνι, ο Ιβανσιτς τόνισε: " Το καταλαβαίνω και δεν αποδέχομαι να φορτώνεται όλη η ευθύνη για την πορεία της ομάδας στις πλάτες μου.

Είναι θέμα σεβασμού και είναι το ελάχιστο που ζητώ. Είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου αυτό. Είμαι περήφανος που είμαι αρχηγός της εθνικής Αυστρίας και έχω αναλάβει αυτή την ευθύνη. Δεν δέχομαι όμως ότι εγώ θα πρέπει να λογοδοτώ εκ μέρους όλης της ομάδας.

Πρώτος μου στόχος είναι να επανέλθω στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι στην ομάδα καλή επιτυχία στο σημαντικό παιχνίδι της απέναντι στη Ρουμανία



".

Βλέπει Λεονάρντο ο Τεν Κάτε;

Με αφορμή το ρεπό του "τριφυλλιού" την Τετάρτη, ο Χενκ Τεν Κάτε ταξίδευσε από χτες στην πατρίδα του λόγω της αγοράς ενός σπιτιού που ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από το περιβάλλον του 54χρονου, δεν αποκλείεται να βρεθεί με την ευκαιρία να παρακολουθήσει και το παιχνίδι του Άγιαξ εναντίον της Μαρσέιγ, στο πλαίσιο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, παρακολουθώντας (ίσως και να έχει επαφή) τον Λεονάρντο.

































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ