ΠΑΟΚ

Αντίστροφη μέτρηση για Φερνάντεζ

Αντίστροφη μέτρηση για Φερνάντεζ
Φερναντεζ

Καθαρά θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η πώληση του Ντάνι Φερνάντεζ από τον ΠΑΟΚ στην γερμανική Μπόχουμ

Το μεσημέρι η διοίκηση της γερμανικής ομάδας επανήλθε με νέα πρόταση σε αυτήν της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόκτηση του διεθνή Πορτογάλου τερματοφύλακα. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτήν ήταν ύψους 1.200.000 ευρώ συν 20% σε περίπτωση μεταπώλησης του Φερνάντεζ στο διάστημα του συμβολαίου του με την Μπόχουμ. Το ποσό που πρότεινε μάλιστα η γερμανική ομάδα είναι αυτό που επιδίωκε εξ αρχής η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και για το λόγο αυτό είχε απαντήσει αρνητικά στις δύο πρώτες προτάσεις. Στην πρώτη που ήταν συνολικού ύψους 650.000 ευρώ και στην δεύτερη που έφθανε μέχρι και το 1.100.000 ευρώ.

Η σημερινή τρίτη πρόταση της Μπόχουμ εξετάζεται πλέον με πολύ μεγάλη προσοχή στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξει η θετική απάντηση και να κλείσει το θέμα. Πληροφορίες εξάλλου αναφέρουν ότι ο Φερνάντεζ που την στιγμή αυτή βρίσκεται στο Όσλο με την Εθνική Πορτογαλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο είχε βρεθεί στην γερμανική πόλη όπου είχε υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Κατά τα άλλα Ζοάο Πάολο Αντράντε, Πρζέμισλαβ Κάζμιερτσακ και Βιερίνια όπως όλα δείχνουν θα είναι τελικά οι τρεις ποδοσφαιριστές της Πόρτο που την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ ως δανεικοί. Το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες ενώ ανοιχτό παραμένει το μέλλον του Παντελή Κωνσταντινίδη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ