ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αντίδραση από "πάνθηρες" και ΠΑΕ

Αντίδραση από "πάνθηρες" και ΠΑΕ
INTIME SPORTS

Μπορεί η ΑΕΚ να τα έχει βρει σε όλα με τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο για να αγωνιστεί την Πέμπτη στη Νέα Σμύρνη κόντρα στην Νταντί Γιουνάιτεντ, όμως υπάρχουν αντιδράσεις τόσο από τους "πάνθηρες" όσο και από την ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, μέλη των οργανωμένων φίλων του Πανιωνίου πήγαν στα γραφεία του ερασιτέχνη και εξέφρασαν την αντίθεσή τους για τη συμφωνία που προέκυψε με την Ένωση για το γηπεδικό.

Αυτή την στιγμή μάλιστα έχουν κάνει κατάληψη στα γραφεία του ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την παραχώρηση του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

"Δυσφημίζουν την Ελλάδα και τον Πανιώνιο"


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Πανιωνίου, Γεράσιμος Βεντούρης, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra Fm", εξέφρασε την οργή του για τους καταληψίες,: "Καταρχάς μίλησα με τον Τσακίρη όταν μου ζητήθηκε από την ΑΕΚ το γήπεδο και μου είπε ότι έχει αντίρρηση γιατί η ΑΕΚ οφείλει χρήματα στην ΠΑΕ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τόνισε πως θα πρέπει να δοθεί η οφειλή και μετά το γήπεδο. Του είπα ότι υπάρχουν προβλήματα στην ΑΕΚ με το ρεζιλίκι του ΟΑΚΑ και ότι ο ερασιτέχνης προτίθεται να δώσει το γήπεδο.

Εκείνος που ξεκαθάρισε πως δεν θέλει αλλά δεν έγινε κάτι παραπάνω. Αυτή την στιγμή η ΑΕΚ έχει αντικειμενικό πρόβλημα, δεν είναι ότι μας ζήτησε έτσι το γήπεδο.

Δυστυχώς κάποιοι πάνθηρες δυσφημίζουν την Ελλάδα, τον εαυτό τους και τον Πανιώνιο. Αυτή την στιγμή τα γραφεία του ερασιτέχνη είναι υπό κατάληψη. Παίρνω τηλέφωνο και μου απαντούν κάποιοι... περίεργοι και μου λένε πως έχει γίνει κατάληψη και μου το κλείνουν. Προσπαθώ μην πάρω αποφάσεις εν βρασμώ. Με πήραν και μου ζήτησαν συνάντηση, όμως με καταληψίες δεν μπορώ να συζητήσω. Ντρέπομαι και λυπάμαι".


Όσο για την συμφωνία ανάμεσα στον ερασιτέχνη και την ΑΕΚ είπε: "Υπάρχει ένα συμφωνητικό, όμως οι υπάλληλοι δεν μπορούν να τον συντάξουν για να τον στείλουν στην ΑΕΚ. Κάτω απ' αυτές τις συνθήκες δεν υπάρχει νόημα να το συζητάμε. Ο Πανιώνιος έστειλε έγγραφο στην UEFA πως έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Υπήρχε μια προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας θα γίνουν γνωστές όταν και αν θα συνταχθεί το συμφωνητικό".

Ερωτηθείς για το αν γνώριζε πως την Πέμπτη έχει παρουσίαση και η ΠΑΕ Πανιώνιος, ο Γεράσιμος Βεντούρης: "Δεν μ' είχαν ενημερώσει και η εκδήλωση δεν είχε προγραμματιστεί να γίνει στο γήπεδο αλλά στην εστία της Νέας Σμύρνης. Δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Κάποιοι απλά δημιουργούν προβλήματα".

Αντίθετη και η ΠΑΕ

Ενοχλημένοι είναι επίσης στην ΠΑΕ Πανιώνιος για την στάση του ερασιτέχνη, έστω κι αν μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημα.

Την Πέμπτη μάλιστα, οι "κυανέρυθροι" είχαν την παρουσίαση της νέας φανέλας και του χορηγού, όμως όπως όλα δείχνουν η εκδήλωση θα ακυρωθεί.

Είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ώρες να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Πανιώνιος για το συγκεκριμένο θέμα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ