ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Άντερσον για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Αν είναι να δώσουν 100 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη, ας πάρουν τον Νεϊμάρ"

Ο Άντερσον με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ
Ο Άντερσον με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ © 2012 CLINT HUGHES / AP IMAGES

Ο άλλοτε πρωταθλητής Ευρώπης με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντερσον, σχολίασε την πολιτική που χρησιμοποιεί ο σύλλογος στις μεταγραφές, ενώ τον κατηγόρησε που δεν προστάτευσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Άντερσον αγωνίστηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2007 μέχρι το 2015 και σ' αυτή την ομάδα έγινε γνωστός στο ευρύ φίλαθλο κοινό, καθώς κατέκτησε ένα Champions League και τέσσερα πρωταθλήματα με τους κόκκινους διαβόλους.

Μιλώντας στην Globo Esporte, ο 35χρονος Βραζιλιάνος, που κρέμασε τα παπούτσια του το 2019, σχολίασε την μεταγραφική πολιτική της Γιουνάιτεντ, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Σήμερα οι μικρές ομάδες πάνε να παίξουν στο Ολντ Τράφορντ και δεν φοβούνται. Σήμερα ο σύλλογος δεν ξέρει ποιον προπονητή θα βάλει, ποιος τον ελέγχει, είναι χαμός.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μερικές φορές κάνει κακές μεταγραφές. Αν πρόκειται να πληρώσεις 100 εκατομμύρια για έναν παίκτη, δώσε τα για τον Νεϊμάρ, για έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά.

Η Γιουνάιτεντ δίνει 70, 80, 90 εκατομμύρια για παράλογους παίκτες. Η απόγνωση του συλλόγου είναι τόσο μεγάλη που νομίζω ότι θα το κάνει για τον οποιοδήποτε", είπε ο Βραζιλιάνος.

Στη συνέχεια έθιξε τον τρόπο που διαχειρίστηκε η ομάδα τον Ρονάλντο: ίναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Προστατέψτε τον. Αυτή τη στιγμή ο Κριστιάνο έχει 50 γκολ. Κάποιοι λένε "Α, αλλά είναι στη Σαουδική Αραβία". Ναι, αλλά έχει 50 γκολ.

Δώστε του τρεις ευκαιρίες και στις δύο θα πετύχει ένα γκολ, αυτό είναι γεγονός. Και όποιος παίζει εναντίον του φοβάται. Και σήμερα κανείς δεν φοβάται να παίξει εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ρονάλντο έφτασε σε μια εποχή που η Γιουνάιτεντ ήταν υπό κατασκευή και του είπαν: "Φύγε από εδώ". Έβαλε 25 γκολ και μετά έφυγε, κάτι δεν πάει καλά".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΝΕΪΜΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ