SUPER LIG

Άδανα Ντεμίρσπορ - Τράμπζονσπορ 1-3: Ένα βαθμό μακριά από τον τίτλο της Süper Lig

Ο Τάσος Μπακασέτας της Τράμπζονσπορ πανηγυρίζει με τον Άντονι Νουακαέμε γκολ κόντρα στη Μόλντε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League 2021-2022 στο "Μέντικαλ Παρκ", Τραπεζούντα | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021
Ο Τάσος Μπακασέτας της Τράμπζονσπορ πανηγυρίζει με τον Άντονι Νουακαέμε γκολ κόντρα στη Μόλντε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League 2021-2022 στο "Μέντικαλ Παρκ", Τραπεζούντα | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 © 2021 ASSOCIATED PRESS

Η Τράμπζονσπορ βρίσκεται πλέον μόλις ένα βαθμό μακριά από τη μαθηματική κατάκτηση του 7ου πρωταθλήματος Τουρκίας στην ιστορία της, ύστερα από το 3-1 στην έδρα της Άδανα Ντεμίρσπορ.

Η Τράμπζονσπορ ετοιμάζεται να πανηγυρίσει τη μαθηματική κατάκτηση της φετινής Süper Lig, ύστερα και από τη νίκη της με 3-1 στην έδρα της Άδανα Ντεμίρσπορ για την 34η αγωνιστική.

Η ομάδα του Μανώλη Σιώπη (έπαιξε σε όλο το παιχνίδι) και Τάσου Μπακασέτα (μπήκε αλλαγή στο 46') δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και προηγήθηκε με δύο γκολ των Μπρούνο Πέρες και Αντρέας Κορνέλιους πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα. Στο 61' ο Τζανίνι έκανε το 3-0 και το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Ματίας Βάργκας στο 75'.

Η ομάδα του Αμπντουλάχ Αβτζί χρειάζεται πλέον μόλις ένα βαθμό (τώρα απέχει 11 από τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα με 4 αγώνες να απομένουν) για να πανηγυρίσει μαθηματικά τον 7ο τίτλο της ιστορίας της και πρώτο από το 1983-1984, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Αντάλιασπορ το επόμενο Σάββατο.

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ