ΑΡΗΣ

Ανέβασαν ρυθμό οι τρεις στον Άρη

Ανέβασαν ρυθμό οι τρεις στον Άρη
INTIME SPORTS

Κι ενώ το θέμα του υποψήφιου επενδυτή για την ΠΑΕ Άρης πρόκειται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς είδε τους Ανδρέα Ηρακλή, Ανδρέα Τάτο και Σαλόζε Ουντότζι να ανεβάζουν ρυθμούς.

Μέχρι αύριο αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του υποψήφιου επενδυτή για την ΠΑΕ Άρης ωστόσο ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς είδε σήμερα τους Ανδρέα Ηρακλή, Ανδρέα Τάτο και Σαλόζε Ουντότζι να ανεβάζουνε ρυθμούς.

Το σημερινό πρόγραμμα του Σέρβου τεχνικού του Άρη περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο στα πλαίσια της προετοιμασίας για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη (07/12, 15:00) στο Παγκρήτιο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Σε ό,τι αφορά τους Ηρακλή και Τάτο μπορεί και σήμερα να ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο αμφότεροι αισθάνονται καλύτερα και αύριο αναμένεται να ανεβάσουν ρυθμό. Το ίδιο ισχύει και για τον Ουντότζι, ο οποίος ανέβασε ρυθμό στη σημερινή προπόνηση.

Οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Τζον Ίμπε, που συνεχίζουν το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, από την ερχόμενη Δευτέρα (09/12) αναμένεται σταδιακά να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο Άντι Ρένια που αύριο τελικά θα κάνει μαγνητική τομογραφία, εφόσον επιβεβαιωθούν οι αρχικοί φόβοι για θλάση β’ βαθμού στον δικέφαλό του, υπολογίζεται ότι θα μείνει έναν μήνα περίπου εκτός αγωνιστικής δράσης.

Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ