ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανεβαίνει ο Ουρτάδο, όχι και ο Ποτουρίδης

Ανεβαίνει ο Ουρτάδο, όχι και ο Ποτουρίδης
INTIME SPORTS

Βελτιώνεται όσο περνούν οι μέρες η κατάσταση του Μοϊσές Ουρτάδο και όπως φαίνεται δεν θα αργήσει η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Δεκαπέντε μέρες εκτός ο Ποτουρίδης.

Ο Ισπανός άσος, έκανε υπερηχογράφημα την Δευτέρα, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της αποκατάστασης του τραυματισμού του και τα αποτελέσματα ήταν αρκετά ικανοποιητικά για τους "ερυθρολεύκους".

Συγκεκριμένα, η εξέταση έδειξε πως υπάρχει σημαντική βελτίωση στην επούλωση του τραυματισμού, ενώ την ίδια μέρα ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στου Ρέντη.

Αυτό σημαίνει πως η επιστροφή του Μοϊσές Ουρτάδο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις θα έρθει το αμέσως επόμενο διάστημα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει ακόμη μια λύση για τα χαφ. Στον Πειραιά άλλωστε, περιμένουν να δουν τον πραγματικά καλό εαυτό του Ισπανού αμυντικού μέσου, που ακόμη δεν έχει φανεί και να σταματήσουν επιτέλους τα προβλήματα τραυματισμών.

Αντίθετα, τα νέα για τον Γιάννη Ποτουρίδη δεν είναι το ίδιο ευχάριστα. Ο Έλληνας αμυντικός έκανε μαγνητική την Δευτέρα και όπως διαπιστώθηκε, έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δεξί τετρακέφαλο. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 ημέρες.

Έτσι λοιπόν, ο 19χρονος σέντερ μπακ δεν θα είναι στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τα ματς με ΠΑΟΚ (εκτός, για το Κύπελλο), Skoda Ξάνθη (εντός, για το πρωτάθλημα) και Άρη (εκτός, για το πρωτάθλημα). Ένας παίκτης μείον για τον Ισπανό τεχνικό στο κέντρο της άμυνας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ