ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Άνεμος αισιοδοξίας στον Πιερικό

Άνεμος αισιοδοξίας στον Πιερικό
INTIME SPORTS

O Σούλης Παπαδόπουλος μεταμόρφωσε προς τον καλύτερο τον Πιερικό από την στιγμή που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας και πλέον βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον της στην κατηγορία.

Μιλώντας στον "Sentra 103,3" αναφέρθηκε στη νίκη επί της Δόξας, την μάχη για την δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο αλλά και για το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα της Πιερίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας: " Η Δράμα στα τελευταία εκτός έδρας ματς ήταν αήττητη. Ήταν σε καλή κατάσταση αλλά κι εμείς θέλαμε το παιχνίδι. Μαθηματικά χρειαζόμαστε δυο βαθμούς ακόμα. Πρέπει να δούμε και τα σημερινά ματς. Αν κοιτάξουμε πριν 25 μέρες που αναλάβαμε την ομάδα εγώ και οι συνεργάτες μου, έχουμε κάνει καλή πορεία. Έχουμε τρεις νίκες και μια ισοπαλία".

Για τη "μάχη" Παναιτωλικού, ΟΦΗ για την άνοδο στη Super League: " O Παναιτωλικός κρατάει την τύχη στα χέρια του. Σήμερα θα κριθούν πολλά. Ο Παναιτωλικός θα περάσει εύκολα ή δύσκολα το εμπόδιο του Ιωνικού Αν περάσει και ο ΟΦΗ από την Ηλιούπολη θα είναι όλα ανοικτά".

Για το ενδεχόμενο παραμονής του στον Πιερικό: " Όταν ήρθα εδώ έκανα 1,5 χρόνο συμβόλαιο. Αν δω ότι κάτι δεν μου αρέσει, είτε κάτι δεν αρέσει στη διοίκηση, δεν θα σταθώ στο συμβόλαιο".

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ