ΑΕΛ

Αναβλήθηκε η συνέντευξη του Βαγγέλη Πλεξίδα στην Λάρισα

Αναβλήθηκε η συνέντευξη του Βαγγέλη Πλεξίδα στην Λάρισα
INTIME SPORTS

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή προγραμματισμένη για την Τετάρτη συνέντευξη του Βαγγέλη Πλεξίδα στην Λάρισα με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής να επικαλείται φόρτο εργασίας και να μην δίνει το παρών.

Αναβολή 48ώρων πήρε η συνέντευξη του Βαγγέλη Πλεξίδα στην Λάρισα καθώς ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης.

Χαρακτηριστικά ο κ. Πλεξίδας και ενώ ο ίδιος είχε προσκαλέσει τους εκπροσώπους του Τύπου αλλά και φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ομάδας δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ, Νίκος Γαλανακόπουλος έκανε την εμφάνισή του στα γραφεία και ενώ βρίσκονταν εκεί οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ καθώς και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας και ενημέρωσε ότι λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων ο κ. Πλεξίδας δεν μπόρεσε να φύγει από τα Τρίκαλα.

Εκείνη την ώρα στην αίθουσα ήταν 50 φίλοι της Λάρισας πλην των δημοσιογράφων ενώ όσο περνούσε η ώρα ερχόταν και άλλος κόσμος. Δεν υπήρξε όμως κανένα απρόοπτο καθώς όπως ενημερώθηκαν όλοι η συνέντευξη Τύπου θα γίνει κανονικά την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της ΑΕΛ.

Απλά οι οπαδοί της Λάρισας που περίμεναν να δουν με αγωνία τι θα πει ο Βαγγέλης Πλεξίδας θα πρέπει να περιμένουν δυο 24ώρα ακόμα.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ